Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
217 berichten.
Skullfuckboy Gordon Blue uit iedere stadje een ander pijpwijfje heeft geschreven op 4 april 2018 om 17:49
Waarde Heeren leden,

Na een hele poos mijn gains en vrouwen te hebben gedaan op de zolder van het huis kan ik nu eindelijk naar een plek dichterbij de voordeur. Hierdoor kan ik alle lelijke mokkels die ik met mijn gehaktstaaf bewerk weer in stilte laten vertrekken.

Echter ontbreekt mij het woonkamergevoel nog een beetje. Ken je dat? Dat is wanneer je meubels scheef neerzet zodat je er omheen moet lopen, dat is nou het woonkamergevoel. O ja, er moet ook nog een hond komen en een badkuip. Dat neukt wel even net wat lekkerder.

Ik duik de scape weer in, latorzzzzz!
De buurman uit Oranjestaete heeft geschreven op 4 april 2018 om 17:02
Beste jongens,

Ik zie dat mijn mannetjes gewaardeerd worden bij jullie. Ik opper bij dezen dan ook om voor elke commissie een knecht aan te stellen uit het zonnige Polen. Te beginnen met de Reiscie-sługa (Reiscie-knecht). Hij zal voor een dubbeltje en gompie een reisje organiseren naar het mooie Skawina, dat in de achtertuin van Krakau ligt. Jullie ontmoeten daar zijn hele familie en jullie mogen genieten van oud-Poolse gebruiken en gerechten, zoals pączek en bigos. Men kan zich er voor een paar złoty helemaal naar de filistijnen zuipen en voor nog een paar złoty meer naar bed gaan met de tante van mijn sługa. Ik hoor graag van jullie of iedereen er mee akkoord gaat. Dat moet snel gebeuren, want morgen staat hij al op de stoep om jullie mee te nemen.

De ballen en veel reisplezier!
Mr. Polska uit Warschauw heeft geschreven op 4 april 2018 om 15:45
Beste Heeren,

Waar vele van mijn land genoten het gasten boek onder kliederen, zal ik mij niet tot niveau verlagen. Ik ben namelijk al twee dagen in de achtertuin met plamuurmessen aan het zwaaien. Ik heb de opdracht gekregen om een muur te metselen. Echter zou ik achtertuin graag in haar volle glorie willen zien. Mij lijkt het daarom een goed idee om er meteen een terras in te leggen. Mijn broer is tegelzetter, die kan dat wel. Ook zouden jullie een overkapping in de achtertuin moeten plaatsen. Helaas heb ik daar geen mannetje voor. Maar ik vertrouw erop dat Maurits nog wel wat beunhazen uit Waalwijk kent.

Oh heeren, omdat het woensdag is, heb ik meteen maar even de week door midden gezaagd!

Nastrovja!
J. Buying uit de spelonken van Arnhem heeft geschreven op 3 april 2018 om 11:51
Heeren,

Het is met grote vreugde waarmee ik deel dat nu ook de straat van Makassar, alsook de kolonie van Nieuw-Holland gealloceerd op het zonnige Australië zijn gegrepen in naam van Stadhouder Henk Terzijbeeke XI zijne Majesteit.

Eveneens boeken de troepen zij aan zij met onze bondgenoten de Spanjaarden in Midden-Amerika vele overwinningen tegen de Azteekse inboorlingen.

Met Imperiale groet, uw commandeur der Neerlandsche strijdkrachten,

'Vonas Buying
nnirE uit Niet O'68 heeft geschreven op 28 maart 2018 om 14:46
Ben zóóóó blij dat mijn kleine slurf eindelijk weg gaat van dat smerige hol aan de Oranjesingel! We moeten alleen het behang nog uitkiezen en morgen gaan we naar de IKEA! Dolle pret! Nu is het ook eindelijk klaar met dat suffe gegame en kan hij eindelijk zijn volle aandacht vestigen op de vrouw des huizes!

Dit wordt suuuuper!
Luie ICT-cie uit O'68 heeft geschreven op 28 maart 2018 om 14:42
Wij vinden het onnodig om de captcha van het gastenboek moeilijker te maken voor bots. U zoekt het daarom maar lekker zelf uit!

De ballen!
ICSPÄT-CIE
Hugo van Peer uit Nijmegen heeft geschreven op 21 maart 2018 om 15:34
Ik vind het een schande dat mijn naam de afgelopen weken continu gebruikt wordt in slechte zin. Er worden allerlei grapjes verzonnen en met die grapjes toont men aan dat men mij niet serieus neemt. Dit is niet toelaatbaar en ik zal dan ook actie ondernemen. Ik ben nog in beraad
over de vorm die deze actie zal aannemen. Mijn vraag aan u is dan ook: wanneer noemt u mij eens bij mijn echte naam?

Hugo Frustreerlul
Saïd uit Caïro heeft geschreven op 21 maart 2018 om 15:26
Kut sjaars; royeren.

Liegen in de vergadering niet spannend genoeg jongens? Als klap op de vuurpijl ook nog eens ff het gastenboek onderkliederen. Dit is nog erger dan die Russische spam man man man....en wie mag deze troep weer opruimen? Ja hoor de ICT-cie! ECHT BEDANKT
Peter (dus niet Milan en Jonas) uit Nijmegen (dus niet Schin op Geul en niet Arnhem) heeft geschreven op 21 maart 2018 om 15:22
Heeren,

Ik wil hierbij mijn goedkeuring uiten voor uw inzicht in het behouden van de jongstejaars. Het blijk van vertrouwen dat ik heb geuit in de vorm van een aanprijzing kwam uiteraard van mijzelf, niet van de jongeheeren Milan en Jonas. Het doet mij dan ook deugd dat U de Heeren behouden hebt voor ons dispuut. Ik verwacht dan ook van U dat ze beide een prominente bestuursfunctie innemen dit collegejaar. Zij zullen in die vorm het beste tot hun recht kunnen komen en de kar kunnen trekken voor het dispuut.

Nogmaals, dit relaas is geschreven door mij, Peter. Milan en Jonas hebben hier niets, maar dan ook níets mee te maken.

Ik zie U graag weer op de huisbarbecue,

MCG,

Peter (niet Milan of Jonas)
Habéjonas uit Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen heeft geschreven op 21 maart 2018 om 13:44
Heeren,

Tot mijn spijt moet ik U mededelen dat mijn alomvattende vocabulaire helaas niet correleert met mijn behaalde studieprestaties.

Wat blijkt nou? Mijn passie voor Europa Universalis overstijgt elke vorm van verantwoordelijkheid die de mens bekend is. Uiteindelijk ben ik zelf dan ook tot de conclusie gekomen dat mijn nestje zich niet bevind in de prominente collegebanken van de Uni.

Wow wacht eens even, ik betrap mijzelf op een taal- én denkfout. Collegebanken heb je natuurlijk louter aan de uni, excuus Heeren.

Hopende u voldoende te hebben enthousiasmeerd met mijn nieuwe levenswijze, tekent, met Collegiale (EINDELIJK!!!),

H. Buying
P Spook uit UB heeft geschreven op 21 maart 2018 om 13:24
WooOoooOooooOooooOooo ~~~~~~~~ WoooOOOoooOoooooOOOOooo~~~~

Ha! Ik ben geëvolueerd!! Jullie dachten dat een BSA voldoende was? Succes met de P! Hahaaa! Hahaha!!
BSA spookje uit Elif Lounge heeft geschreven op 21 maart 2018 om 13:14
Ik kom jullie halen !!!
Sjeng uit Meestrich heeft geschreven op 21 maart 2018 om 13:12
Godverdomme eindelijk eens een mooi wijffie in het vizier pretendeert ze exclusief te zijn met een of andere poser uit Nijmegen

Op een dag zal Ym(c)a's hart van mij zijn...op een dag...
Milanbert uit gefeut heeft geschreven op 13 maart 2018 om 23:24
Voor de veiligheid!
Bonas Juying uit gefeut heeft geschreven op 13 maart 2018 om 23:24
Tringtringtringtringtringtringtring
GGD uit Nijmegen heeft geschreven op 13 maart 2018 om 23:05
Geachte gezelmeters,

Zoals jullie onderhand wel weten heeft Sjarreltje laatst een bezoekje aan mij mogen brengen. Hij was ontzettend verbaasd waar deze mogelijke soa vandaan zou kunnen komen. Ik wilde even kwijt dat ik vanuit een betrouwbare bron heb mogen vernemen dat zijn galadate ook kriebels heeft tussen de benen. Ik hoop dat ik hiermee jullie raadsel beantwoord heb.


Dikke groetjes,

GayGayDay
Job uit Nijmegen heeft geschreven op 9 maart 2018 om 14:58
Ik was hier laatst met Carel en Hugo en Maurits. Gelmer was er ook. Toen zei ik zo tegen Gelmer: 'Ee Gelmer, twee bier! Nee, tien natuurlijk!' Tot mijn vreugde werd ik op mijn wenken bediend.
Enna Nereeh uit Dragoncity heeft geschreven op 12 december 2017 om 13:34
Graaaaa Graaaaaa!! Pfshooooooe!!

Aknarf is niks bij mij! Er is een nieuwe opperdraak in town, buig voor mijn vuur!!!!!
Ketalijntje uit gehold heeft geschreven op 9 december 2017 om 01:00
Kroppie, wanneer neem je me weer in mn k-hole?
Annet Haenen uit Nevlo-zuid heeft geschreven op 8 december 2017 om 16:15
Heeren!

Hoe gaat het met Gijs? Da heb op feesboek gestoan dat hij ziek is geweest. Ik maak mij ernstig zorgen!


Kusjes en knuffels x