Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
190 berichten.
Van het ene uit erste naar het andere schreef op 12 juni 2018 om 00:40:
Goede dagschotel heren!

Van een moeilijk stuk lelijk vreten als nestor naar een halfgod die zijn weerga niet kent. Super Facking mega B'vo voor de leden!!

PS: Carel is dik en fatsig en pekkig en mollig en een wandelende pudding
Waaghals uit Waagheningen schreef op 11 juni 2018 om 18:28:
Geachte Heeren van Collegiaal Dispuut Panacee,

Wat heb ik afgelopen woensdag mogen genieten van uw aanwezigheid in mijn monumentale etablissement. Ik was erg te spreken over uw consumptie tempo en uw no-nonsense mentaliteit. Airco kapot? Geen probleem u gaat wel buiten staan. Bier smerig? Geen probleem u drinkt hem gewoon extra snel op. Dispuutsgenoot lelijk en saai? Geen probleem u maakt hem de volgende dag gewoon reünist.

Het lijkt er op dat ons huwelijk net als uw huwelijk van het bier en de geest een goed en lang huwelijk zal worden. Niet zoals uw vorige scharrel, want in die toko zet ik mn vuilnis niet eens neer.

Ik kijk al uit naar onze volgende date a.s. woensdag. Wel zou ik graag willen weten welke sterke drank ik moet inkopen. Want ik neem aan dat elke week voor 150euro aan shotjes bestellen traditie is binnen uw mooie club?

Groetjes uw Barman
Kamp Maaten uit Wijkwaal schreef op 11 juni 2018 om 15:31:
Heeren,

Uiteraard weet ik dat mijn afgelopen projecten niet helemaal uit de verf zijn gekomen. Echter, ik kan u verblijden met mijn komende projecten: een gouden dak voor de overkapping en de aankoop van nog 5 andere halve bullfrogs om onze bullfrog te complementeren. En het mooiste is: dit alles kost maar een paar honderd euro als alles meezit!

Houdoe,

Kamp Maaten
Pugo van Heer uit Helaas niet Wassenaar schreef op 6 juni 2018 om 09:11:
Mijn rechts-populistische voelsprieten zijn gister weer rechtop komen te staan. Ik dacht dat Afrika de grootste bodemloze put van deze aardkloot was, maar Maat Kampfen heeft wederom bewezen deze titel te mogen dragen...

Ach je moet het zo zien, die bull-frog is ideaal voor iemand zonder benen en zolang het niet regent is er niets mis met de overkapping!

De balletjes
Paracetamol uit De achtertuin schreef op 15 mei 2018 om 19:28:
Waarde Heer de Ketuil,

Naar mijn weten graaf ik elke keer een hoofdpijnverdovend goedje in de achtertuin op als ik weer eens een gangetje maak door de achtertuin van O'68. De jongens hebben nog al eens pijn aan hun harsus, ziet u. Echter, wat u hier beschrijft komt mij geenszins bekend voor. Ik ben benieuwd, het klinkt namelijk wonderbaarlijk. Helaas moet ik u verdiet doen met het feit dat ik de achtertuin niet meer kan bereiken. Een incapabele huispraeses ziet blijkbaar niet in wat voor een gezelligheid ik breng en heeft de tuin daarom laten betegelen. Daarom zie ik u vanaf heden op O'70.

Ajus paraplu!

De paracetamol
Ketuil uit Wildeburg schreef op 11 mei 2018 om 14:51:
Waarde Heeren,

Toen ik afgelopen week mijn vleugels uitsloeg kwam ik per abuis op uw Dispuutshuis terecht. Aldaar zag ik twee jongens op het dak die duidelijk nog aan de lsd koekjes zaten, wordt het niet eens tijd dat je deze van het dak afhaalt? Het Lustrum is al 2 jaar geleden. Ik als geheel onthouder ben natuurlijk direct verder gevlogen en kwam aan op een klein balkonnetje aan de achterkant. Wat fijn dat jullie daar wat eten voor mij hebben achter gelaten. Wel vervelend dat het allemaal tussen de vlonders lag, maar heb alles netjes opgemaakt. Ik ben wel benieuwd wat het precies was, het smaakte namelijk een beetje vreemd. Zou iemand mij kunnen vertellen wat het precies is geweest?

Veel liefs,
Meneer de Ketuil
Henkie uit T schreef op 28 april 2018 om 11:46:
Hey gasten,

Ik heb verdrietig nieuws.. mijn hamster is afgelopen week overleden.

Overleden gesproken, b'vooooooooo
ICT-cie uit Het internet schreef op 21 april 2018 om 20:00:
Beste 'Ik ben op dit gastenboek nu wel',

Gezien je in je eerste zin al een d/t-fout maakt en je het streepje bij ICT-commissie vergeet, zal het heus wel terecht zijn dat wij je posts hebben verwijderd.
Ik ben op dit gastenboek nu wel uit gekeken schreef op 21 april 2018 om 15:51:
Wanneer tweemaal je posts verwijdert worden omdat de ICT commissie niet goed kijkt wat spam is en wat niet... hebben jullie er weer hbo'ers ingezet?
ICT-CIE uit Paradise schreef op 10 april 2018 om 00:25:
Holaaa,

Wij zijn op vakantie señor Huf.

Adiós!
Jordy uit Nijmegen schreef op 5 april 2018 om 17:53:
Hey,

Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding economie en ik ben toe aan een dispuut in mijn leven. Ik heb de afgelopen tijd zo mijn onderzoek gedaan en kwam al snel via facebook bij jullie terecht. Wat jullie doen lijkt me erg leuk en daarom zou ik een keer langs willen komen. Ik belde vorige week naar jullie telefoonnummer, alleen nam niemand op. Daarom ben ik afgelopen week bij jullie kroeg (Europaleis) geweest, maar ook daar was niemand te bekennen. Ik kon ook weinig recente foto's meer vinden uit dit jaar. Maar goed, dat zal wel door jullie incapabele ICT-cie komen. Daarom vraag ik me af of jullie nog wel bestaan. Zo ja, dan zou ik alsnog een keer langs willen komen.

Met vriendelijke groet,

Jordy
Scriptiebegeleider uit geput schreef op 4 april 2018 om 18:30:
Geacht dispuut,

Na twee jaar lang scriptiebegeleider te zijn geweest van jullie aankomende nestor, begin ik het disputenwereldje in Nijmegen steeds beter te leren begrijpen. M. Gensink heeft mij er ontzettend veel over verteld, vooral omdat er weinig te praten viel over zijn scriptie. Het lijkt mij voor u Heeren erg frustrerend, zo'n incapabel lid als Mijs. Hij schijnt niet te kunnen zuipen en zijn bed droog houden vind hij ook erg lastig, daarnaast heeft hij ook nog eens twee jaar nodig voor een simpele bachelorthesis. Als dat maar goed gaat!

Ik hoop dat jullie hem met zijn allen een beetje in bedwang kunnen houden, zodat er dadelijk ook voor een speciaal gevalletje als Mijs een bachelordiploma klaar ligt...

Gegroet,


Gefrustreerde scriptiebegeleider
Amy uit Maastricht schreef op 4 april 2018 om 18:07:
Gaat het goed daar? Ik lees hier dingen over Guy die mij doen gruwelen. Ik geloof echt niet dat hij "skullfuckt". Guy heeft namelijk geen negrofiele trekjes. Het zou ook kunnen dat er bedoeld wordt dat hij mijn hoofd vastpakt en gebruikt als hardhandig te gebruiken neukgat. Dan zou het best kunnen. Hij doet dat alleen maar als ik ongesteld ben, dus het valt best wel mee!
Skullfuckboy Gordon Blue uit iedere stadje een ander pijpwijfje schreef op 4 april 2018 om 17:49:
Waarde Heeren leden,

Na een hele poos mijn gains en vrouwen te hebben gedaan op de zolder van het huis kan ik nu eindelijk naar een plek dichterbij de voordeur. Hierdoor kan ik alle lelijke mokkels die ik met mijn gehaktstaaf bewerk weer in stilte laten vertrekken.

Echter ontbreekt mij het woonkamergevoel nog een beetje. Ken je dat? Dat is wanneer je meubels scheef neerzet zodat je er omheen moet lopen, dat is nou het woonkamergevoel. O ja, er moet ook nog een hond komen en een badkuip. Dat neukt wel even net wat lekkerder.

Ik duik de scape weer in, latorzzzzz!
De buurman uit Oranjestaete schreef op 4 april 2018 om 17:02:
Beste jongens,

Ik zie dat mijn mannetjes gewaardeerd worden bij jullie. Ik opper bij dezen dan ook om voor elke commissie een knecht aan te stellen uit het zonnige Polen. Te beginnen met de Reiscie-sługa (Reiscie-knecht). Hij zal voor een dubbeltje en gompie een reisje organiseren naar het mooie Skawina, dat in de achtertuin van Krakau ligt. Jullie ontmoeten daar zijn hele familie en jullie mogen genieten van oud-Poolse gebruiken en gerechten, zoals pączek en bigos. Men kan zich er voor een paar złoty helemaal naar de filistijnen zuipen en voor nog een paar złoty meer naar bed gaan met de tante van mijn sługa. Ik hoor graag van jullie of iedereen er mee akkoord gaat. Dat moet snel gebeuren, want morgen staat hij al op de stoep om jullie mee te nemen.

De ballen en veel reisplezier!
Mr. Polska uit Warschauw schreef op 4 april 2018 om 15:45:
Beste Heeren,

Waar vele van mijn land genoten het gasten boek onder kliederen, zal ik mij niet tot niveau verlagen. Ik ben namelijk al twee dagen in de achtertuin met plamuurmessen aan het zwaaien. Ik heb de opdracht gekregen om een muur te metselen. Echter zou ik achtertuin graag in haar volle glorie willen zien. Mij lijkt het daarom een goed idee om er meteen een terras in te leggen. Mijn broer is tegelzetter, die kan dat wel. Ook zouden jullie een overkapping in de achtertuin moeten plaatsen. Helaas heb ik daar geen mannetje voor. Maar ik vertrouw erop dat Maurits nog wel wat beunhazen uit Waalwijk kent.

Oh heeren, omdat het woensdag is, heb ik meteen maar even de week door midden gezaagd!

Nastrovja!
J. Buying uit de spelonken van Arnhem schreef op 3 april 2018 om 11:51:
Heeren,

Het is met grote vreugde waarmee ik deel dat nu ook de straat van Makassar, alsook de kolonie van Nieuw-Holland gealloceerd op het zonnige Australië zijn gegrepen in naam van Stadhouder Henk Terzijbeeke XI zijne Majesteit.

Eveneens boeken de troepen zij aan zij met onze bondgenoten de Spanjaarden in Midden-Amerika vele overwinningen tegen de Azteekse inboorlingen.

Met Imperiale groet, uw commandeur der Neerlandsche strijdkrachten,

'Vonas Buying
nnirE uit Niet O'68 schreef op 28 maart 2018 om 14:46:
Ben zóóóó blij dat mijn kleine slurf eindelijk weg gaat van dat smerige hol aan de Oranjesingel! We moeten alleen het behang nog uitkiezen en morgen gaan we naar de IKEA! Dolle pret! Nu is het ook eindelijk klaar met dat suffe gegame en kan hij eindelijk zijn volle aandacht vestigen op de vrouw des huizes!

Dit wordt suuuuper!
Luie ICT-cie uit O'68 schreef op 28 maart 2018 om 14:42:
Wij vinden het onnodig om de captcha van het gastenboek moeilijker te maken voor bots. U zoekt het daarom maar lekker zelf uit!

De ballen!
ICSPÄT-CIE
Hugo van Peer uit Nijmegen schreef op 21 maart 2018 om 15:34:
Ik vind het een schande dat mijn naam de afgelopen weken continu gebruikt wordt in slechte zin. Er worden allerlei grapjes verzonnen en met die grapjes toont men aan dat men mij niet serieus neemt. Dit is niet toelaatbaar en ik zal dan ook actie ondernemen. Ik ben nog in beraad
over de vorm die deze actie zal aannemen. Mijn vraag aan u is dan ook: wanneer noemt u mij eens bij mijn echte naam?

Hugo Frustreerlul