Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
213 berichten.
De memoires van een student uit Het autistenhok heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 16:14
De avond nadert. We schrijven 29 oktober 2018, rond 16:00. Het is ijskoud in het autistenhok. Morgen tentamen, maar de hoop is nog niet vervlogen. Achter me zit een treurig hoopje mens. Het staart wat voor zich uit en doet zich voor als de makelaar van de SSHN. Zijn ingevallen kop doet mij vermoeden dat hij leeft op enkel olijven en een pakje peuken. Aan de overkant zitten een accountingstudent die zijn gloriejaren nog probeert te rekken, een wigger en een Marokkaan. Een vreemd gezelschap in de vrieskou op de maandagmiddag in het autistenhok.

Wordt vervolgd...
Makelaar van SSHN uit Nijmegen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 13:16
Even een update van de appartementen die ik in de verhuur heb staan:

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049366/index.xml

Deze sfeervolle woning ligt erg centraal in de wijk 'Biezen". Deze wijk staat al jaren bekend vanwege haar ultime woongenot. Het complex is onlangs gebouwd. De erg ruime appartementen zijn voorzien van eigen keuken en badkamer. Ook is de internetverbinding zeer vlug. Door de grote kale muren is plek voor een beamer.

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049347/index.xml

Deze woning aan de Vredestraat 3 ligt erg centraal in het centrum. Ook ligt het staion op een steenworp afstand. Ideaal voor studenten die stage lopen in anderen steden. Mocht er geen sprake zijn van een stage, dan stopt lijn 10 praktisch voor de deur.

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049368/index.xml

Deze sfeervolle woning is gelegen in een oud klooster. Een zeer ruim appartement met eigen badkamer en keuken!!!. Ook heeft deze woningen een garagebox waar een vrachtwagen in past. Ideaal als u een vrachtwagen heeft.

laterzzzzz,

De makelaar van SSHN
EC Spook uit de onheilspellende zandvlakte van het voormalige TVA heeft geschreven op 26 oktober 2018 om 18:03
WooOOOOoooOooooOOoooooOoooOoooo! Niet langer zal ik mij beperken tot het treiteren van eerstejaars (en zieke faalkneuzen), dit jaar kom ik voor iedereen!!!!! >:)
Lydia uit Joris Ivensplein heeft geschreven op 21 oktober 2018 om 15:03
Heeren,

Eindelijk weet ik wat mij zo een opgeblazen gevoel bezorgt. Het waren niet de liters mannenvocht, het waren niet de liters alcoholische versnaperingen, het waren niet die kilo's snacks en friet; ik was gewoon mijn anticonceptie een paar dagen vergeten. Daarom zijn er een zevental feuten ontstaan. Ik gebruik tijdens de zwangerschap nog wel anticonceptie, vandaar dus die heufden straks, waarvoor mijn excuses.

Groetjes,
Lydia
Menno Janting uit Edgeville heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 11:19
Ik daag iedere noobass van dit dispuut uit voor een deathmatch: full tribird incl. d claws/AGS no protect item nor protect prayers.

Komt eruit dan!!!
Absoluut niet uit gelucht heeft geschreven op 2 oktober 2018 om 16:20
Wat een vieze gewoonte is dat zeg, op het dispuutshuis gaan schijten. Ik kom vaak bij verschillende disputen door het land en het valt mij op dat de toiletten bij veel balletjes meestal naar stront ruiken en dat er soms zelfs nog sporen zichtbaar zijn in de pot.

Om te beginnen snap ik niet waarom je ooit op een openbare WC, waar menig ander vadsig persoon met zijn bepuiste grafreet is op gaan zitten om de boel eens flink te bemesten, zou gaan zitten. Dat lijkt me heel erg vies, de gedachte alleen al maakt me misselijk.

Schijten doe je meestal maar een keer per dag, soms een keer per twee dagen, dus het is toch niet zo moeilijk om dat in te plannen? Ik heb nog NOOIT de drang gehad om te schijten in het openbaar, mijn lichaam is er op getrained dat ik alleen de neiging krijg om te schijten als ik thuis-thuis ben. Daarbij is het heel makkelijk om het gewoon in te houden, even je kringspier aanspannen en je hebt er de komende drie uur geen last meer van.

Je strontlucht blijft er echt nog heel lang hangen, dat is toch niet prettig voor de volgende persoon die naar de WC moet? Waarom zou je zoiets uberhaupt doen? Vinden deze figuren dat lekker, die opluchting van het schijten? Hebben zij dan geen last van de gedachte dat er al tal vorige bezoekers zijn geweest die ook die pot hebben ondergescheten? Waarom zou je daar op willen gaan zitten?

Gelukkig kom ik ook weleens bij bedrijven die er gewoon van die urinals hebben hangen, dan heb je niet direct te maken met zo'n volgescheten pot, maar die ontzettende meur trekt meestal door de gehele ruimte heen. Het is gewoon een vieze gewoonte.
L.A.F. Feharry uit Nijmegen heeft geschreven op 1 oktober 2018 om 12:14
Beste leden van dispuut Panacee,

Met het afschaffen van de bestuursbeurzen van Vindicat, omtrent een gevaarlijk drankklimaat binnen de gelederen, doet het mij deugd, als adviseur verantwoordelijk drankgebruik, dat uw genootschap A.M.BAL meegaat met de tijd. U ziet, ik doel hierbij op hun nieuwe vorm van drankgebruik. A.M.BAL heeft ook door dat meer dan 5 bier drinken per avond alleen maar gevaarlijk kan zijn en dat zij drankactiviteiten zijn gestaakt, waarvoor hulde. Rest mij niets meer dan u te zeggen dit voorbeeld over te nemen als rest van het dispuut, zodat er een veilige, nuchterdere omgeving ontstaat, waarin iedereen prettig gedijt.

Met vriendelijke groet,

L.A.F. Feharry
Nijmeegs adviseur verantwoord drankgebruik
Roxanne uit Joris Ivens Plein heeft geschreven op 10 september 2018 om 15:17
Lieve Mannen van Panacee,

Via deze weg wil ik graag mijn onvrede uitten over uw praktijken de laatste weken. Normaliter ben ik een druk bezochte vrouw maar sinds een van uw Heeren in het bezit is gekomen van een pallet met gekleurde lampen weten maar weinig eenzame rukkers mijn holletje te vinden. Ik was in de veronderstelling dat ik in Nijmegen alleenrecht had op het voeren van mijn rode lampje maar sinds U deze ook aan heeft is mijn doos aardig uitgedroogd.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om tijdens mijn kantooruren (vr-zo 20.00 - 00.00) minder vaak uw rode lampjes aan te zetten.
Als beloning zal ik uw twee Heeren die vaste klant zijn volgende keer extra verwennen.

Kusje!
BSA-spook uit De krochten van TvA heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 23:39
Nog maar een week en dan mag ik weer...

Woohoohoo!
Paard uit Nijmegen heeft geschreven op 17 augustus 2018 om 23:18
Geef terug teringlijers.
Saïd uit Caïro heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 19:55
Waarde Mentorouder,


بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ wil je het zand uit je kutje halen? En dan kom ik uit de woestijn! Belachelijk, vuile معاق!

De ballen
Herr Himmler uit Bergen Belsen heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 19:13
Guten Abend Herren von Sehr Collegialen Dispüt Panacee,

Hier auf die Deutsche Autobahn steht ein LKW mit einen Herr von ihnen Disput. Die Herr wie sage das ihr Kroppie heisst, hat ein grose verhaal dat ihr sein bratwurst hat geshared mit 2 frauen. Wir wissen naturlich das LKW fahrer eine grose maut haben aber kunnen sie bestatigen dass diese Herr Propfield eine dreier hat gehad mit 1 lesbische frau und eind schlebba? Und wissen sie miscchien was het telefoonnummer ist fon diese zwei schlebba's?

Und, jetz ich sie toch sprechen willen sie auch sagen dass wir Herr Kampfen schon wieder zwei monaten nicht auf die NSDAP-throwback thursday party haben gesehen. Wir machen ons zorgen, wir hoffen nicht das ihr wieder in ein jude kuche ist gestickt.

Tschuss!!!
Mentor uit Nijmegen heeft geschreven op 3 augustus 2018 om 12:04
Hoi,

Ik vroeg me af waar ik mijn groepje aan kan melden voor jullie eetactie. Ik las op jullie facebookpagina dat ik Saïd (?) moest bellen om te reserveren. Het leek me nogal vreemd om een Marokkaan te bellen om bij een eetactie van een dispuut te reserveren, maar ik heb uiteindelijk toch maar gebeld. Er werd in het Arabisch opgenomen door Saïd, dus daar verstond ik niets van. Kan ik ook iemand bellen die wél Nederlands spreekt?

Groetjes,

Mentor van een groepje harde gasten op O'68
Alle universitair opgeleiden uit Radboud heeft geschreven op 29 juli 2018 om 00:22
Willen de hbo'ers en dyslecten onder ons aub geen domme foutjes meer maken tijdens het schrijven. Barcelona schrijf je niet met drie a's. En secretaresse schrijf je niet met twee a's. Jezus, dat jullie ooit van groep 3 naar groep 4 mochten gaan.
Josep Maria Bartomeu uit Barcalona heeft geschreven op 28 juli 2018 om 16:04
Ohja, en Messi is de beste voetballer ter wereld!!!!!


laterzzzzzz
Josep Maria Bartomeu uit Barcalona heeft geschreven op 28 juli 2018 om 16:01
Beste Heeren,

Als voorzitter van de voetbalclub met de mooiste en rijkste geschiedenis ter wereld, wil ik u allereerst complimenteren met dit groepje kut studenten dat zich Panacee mag noemen. Zo'n groot, traditioneel en rijk dispuut zie je nog maar weinig in de huidige studentencultuur, waarvoor B'vo!

Echter is dit natuurlijk niet de reden waarom ik uw website een bezoekje aan het brengen ben. Wij zijn, als bestuur van FC Barcalona, opzoek naar clubicoon die al een tijdje van de aardbodem verdwenen is. Nu zie ik dat er bij jullie onder de gelederen iemand rondloopt die er verdacht veel op lijkt. Zouden jullie z.s.m. contact op willen nemen met ons, aangezien wij sterk het vermoeden hebben dat Carles ons voor de gek aan het houden is. Hij lijdt aan een psychotische stoornis, dus laat even duidelijk zijn dat deze situatie zeer serieus genomen dient te worden!

ps. Graag uit de buurt houden van heavy metal muziek, hier krijgt hij vaak een aanval van.


Bij voorbaat dank,

Het bestuur van FC Barcalona
V.D. Victoria uit Maastricht heeft geschreven op 9 juli 2018 om 22:41
Dag heren van Panacee,

Wij hebben ooit een keer met jullie geborreld. We hoorde dat jullie een huisfeest gaven. Wij zouden graag met 48 vrouwen komen. Wij horen graag of dit past.

Met vriendelijke groet,

De sicataresse van victoria.

p.s. is mijn vriend a.l.a. dolf ook aanwezig?
Prof. dr. J.H.J.M (Han) van Krieken uit stekend gedaan, mijn beste! heeft geschreven op 5 juli 2018 om 23:22
Geachte heren van Collegiaal Dispuut Panacee,

Na een korte afwezigheid van een lid binnen uw gelederen met een universitair diploma, doet het mij deugd dat er weer een heer van formaat is opgestaan. Ene meneer Huf heeft het geflikt om, ondanks zijn voortdurende gestaar naar dank memes, onnozele filmpjes en plaatjes van hamburgers, binnen vier jaar zijn bachelor te behalen aan onze mooie universiteit. Ik wens u dan ook veel succes met dit baken van wijsheid in uw dispuut. Moge de SWOT-analyses en gekeuvel over organisatiestructuren u vervelen!

Met vriendelijke groet,

Han

PS moge fluimbal Mensink ook binnen korte tijd zijn bachelor halen. Dit kan zorgen voor een intellectueel debat over accountingprincipes met dhr. Huf op dispuutsavond. Zo hoeft u niet alleen maar over voetbal en schlebbas te praten.
Milandombo uit Nijmegen heeft geschreven op 1 juli 2018 om 16:28
Wegens de 'dombo'-heid van ondergetekende zal M.J.F. Stassen komende week niet te vinden zijn in de kroeg. Voor het behalen van de BSA zal namelijk nog een weekje de universiteitscampus onveilig gemaakt moeten worden. Hiervoor uw begrip.

MCG,

Milandombo
Habéjonas uit zichtloos heeft geschreven op 24 juni 2018 om 17:48
Hey,

Uhmm, hoe zal ik het zeggen... Het niet-studeren heeft voor een flinke opmars van mijn gebreken in het campusleven gezorgd. De verwachtingen waren dit jaar hoog gespannen. Het BSA zou behaald worden. Echter, de notulen kwamen ertussendoor, wat heeft gezorgd voor het behalen van onvoldoendes. Toen ook mijn nieuwe Julia aan kwam waaien voor de ogen van Pugo van Heer, was het klaar. Adieu, mon amis. Ik ga mijn heil verder zoeken bij de studie geschiedenis. Ik kan me niet voorstellen dat het dan wederom fout zal gaan. Laat staan dat een voormalig Collegiaal eenzelfde soort traject heeft gefaald. Die kans is wel héél klein.

Bedankt voor wederom een verloren jaar en ik ga het volgend jaar weer hetzelfde aanpakken door het advies van niemand op te volgen en thuis te studeren.

Adieu!