Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
201 berichten.
Mentor uit Nijmegen schreef op 3 augustus 2018 om 12:04:
Hoi,

Ik vroeg me af waar ik mijn groepje aan kan melden voor jullie eetactie. Ik las op jullie facebookpagina dat ik Saïd (?) moest bellen om te reserveren. Het leek me nogal vreemd om een Marokkaan te bellen om bij een eetactie van een dispuut te reserveren, maar ik heb uiteindelijk toch maar gebeld. Er werd in het Arabisch opgenomen door Saïd, dus daar verstond ik niets van. Kan ik ook iemand bellen die wél Nederlands spreekt?

Groetjes,

Mentor van een groepje harde gasten op O'68
Alle universitair opgeleiden uit Radboud schreef op 29 juli 2018 om 00:22:
Willen de hbo'ers en dyslecten onder ons aub geen domme foutjes meer maken tijdens het schrijven. Barcelona schrijf je niet met drie a's. En secretaresse schrijf je niet met twee a's. Jezus, dat jullie ooit van groep 3 naar groep 4 mochten gaan.
Josep Maria Bartomeu uit Barcalona schreef op 28 juli 2018 om 16:04:
Ohja, en Messi is de beste voetballer ter wereld!!!!!


laterzzzzzz
Josep Maria Bartomeu uit Barcalona schreef op 28 juli 2018 om 16:01:
Beste Heeren,

Als voorzitter van de voetbalclub met de mooiste en rijkste geschiedenis ter wereld, wil ik u allereerst complimenteren met dit groepje kut studenten dat zich Panacee mag noemen. Zo'n groot, traditioneel en rijk dispuut zie je nog maar weinig in de huidige studentencultuur, waarvoor B'vo!

Echter is dit natuurlijk niet de reden waarom ik uw website een bezoekje aan het brengen ben. Wij zijn, als bestuur van FC Barcalona, opzoek naar clubicoon die al een tijdje van de aardbodem verdwenen is. Nu zie ik dat er bij jullie onder de gelederen iemand rondloopt die er verdacht veel op lijkt. Zouden jullie z.s.m. contact op willen nemen met ons, aangezien wij sterk het vermoeden hebben dat Carles ons voor de gek aan het houden is. Hij lijdt aan een psychotische stoornis, dus laat even duidelijk zijn dat deze situatie zeer serieus genomen dient te worden!

ps. Graag uit de buurt houden van heavy metal muziek, hier krijgt hij vaak een aanval van.


Bij voorbaat dank,

Het bestuur van FC Barcalona
V.D. Victoria uit Maastricht schreef op 9 juli 2018 om 22:41:
Dag heren van Panacee,

Wij hebben ooit een keer met jullie geborreld. We hoorde dat jullie een huisfeest gaven. Wij zouden graag met 48 vrouwen komen. Wij horen graag of dit past.

Met vriendelijke groet,

De sicataresse van victoria.

p.s. is mijn vriend a.l.a. dolf ook aanwezig?
Prof. dr. J.H.J.M (Han) van Krieken uit stekend gedaan, mijn beste! schreef op 5 juli 2018 om 23:22:
Geachte heren van Collegiaal Dispuut Panacee,

Na een korte afwezigheid van een lid binnen uw gelederen met een universitair diploma, doet het mij deugd dat er weer een heer van formaat is opgestaan. Ene meneer Huf heeft het geflikt om, ondanks zijn voortdurende gestaar naar dank memes, onnozele filmpjes en plaatjes van hamburgers, binnen vier jaar zijn bachelor te behalen aan onze mooie universiteit. Ik wens u dan ook veel succes met dit baken van wijsheid in uw dispuut. Moge de SWOT-analyses en gekeuvel over organisatiestructuren u vervelen!

Met vriendelijke groet,

Han

PS moge fluimbal Mensink ook binnen korte tijd zijn bachelor halen. Dit kan zorgen voor een intellectueel debat over accountingprincipes met dhr. Huf op dispuutsavond. Zo hoeft u niet alleen maar over voetbal en schlebbas te praten.
Milandombo uit Nijmegen schreef op 1 juli 2018 om 16:28:
Wegens de 'dombo'-heid van ondergetekende zal M.J.F. Stassen komende week niet te vinden zijn in de kroeg. Voor het behalen van de BSA zal namelijk nog een weekje de universiteitscampus onveilig gemaakt moeten worden. Hiervoor uw begrip.

MCG,

Milandombo
Habéjonas uit zichtloos schreef op 24 juni 2018 om 17:48:
Hey,

Uhmm, hoe zal ik het zeggen... Het niet-studeren heeft voor een flinke opmars van mijn gebreken in het campusleven gezorgd. De verwachtingen waren dit jaar hoog gespannen. Het BSA zou behaald worden. Echter, de notulen kwamen ertussendoor, wat heeft gezorgd voor het behalen van onvoldoendes. Toen ook mijn nieuwe Julia aan kwam waaien voor de ogen van Pugo van Heer, was het klaar. Adieu, mon amis. Ik ga mijn heil verder zoeken bij de studie geschiedenis. Ik kan me niet voorstellen dat het dan wederom fout zal gaan. Laat staan dat een voormalig Collegiaal eenzelfde soort traject heeft gefaald. Die kans is wel héél klein.

Bedankt voor wederom een verloren jaar en ik ga het volgend jaar weer hetzelfde aanpakken door het advies van niemand op te volgen en thuis te studeren.

Adieu!
Werkgever met hevige concurrentie uit Zuidas schreef op 19 juni 2018 om 20:07:
Geacht dispuut,

Ik, top advocaat en bestuurder op de Zuidas te Amsterdam, heb nogal last van hevige concurrentie. Nu heb ik vernomen dat er bij U in de gelederen een specialist is in het laten kapotgaan van een organisatie.

Graag wil ik Carel een baan aanbieden bij de concurrent, kunt U hem even laten bellen naar 06-19611961? Dan komt het helemaal in orde!
Pudding in het hoekje uit Busje1 schreef op 14 juni 2018 om 10:28:
Lief dispuut,

De laatste jaren was er altijd maar één echte pudding die goed het hoekje in kon. Greetje nam deze ondankbare taak op zich. Toch is een belangrijke traditie binnen ons dispuut niet gebaat bij afhankelijkheid van één Heer.

Daarom ben ik blij dat Sjaarsel aan het trainen is zodat er weer wat keus is voor de rest van het busje. Het eerste dispuutsweekend zal wel weer ergens rond Oktober zijn, maar in dit tempo komt dat helemaal goed.

Carel bedankt & duw nog wat kapsalons/burrito's/tosti's/hamburgers/snacks/friet/pizza/chips naar binnen. Het een sluit het ander niet uit.
De ouders uit Carel schreef op 13 juni 2018 om 12:26:
Beste jongens,

Letten jullie een beetje op Carel? Het lijkt alsof hij niet meer voor zichzelf zorgt en zijn lichaam laat verslonzen. In dit tempo wordt op vakantie gaan deze zomer een erg lastig verhaal. We hebben namelijk maar één vliegtuigstoel voor hem geboekt.

Groetjes
Van het ene uit erste naar het andere schreef op 12 juni 2018 om 00:40:
Goede dagschotel heren!

Van een moeilijk stuk lelijk vreten als nestor naar een halfgod die zijn weerga niet kent. Super Facking mega B'vo voor de leden!!

PS: Carel is dik en fatsig en pekkig en mollig en een wandelende pudding
Waaghals uit Waagheningen schreef op 11 juni 2018 om 18:28:
Geachte Heeren van Collegiaal Dispuut Panacee,

Wat heb ik afgelopen woensdag mogen genieten van uw aanwezigheid in mijn monumentale etablissement. Ik was erg te spreken over uw consumptie tempo en uw no-nonsense mentaliteit. Airco kapot? Geen probleem u gaat wel buiten staan. Bier smerig? Geen probleem u drinkt hem gewoon extra snel op. Dispuutsgenoot lelijk en saai? Geen probleem u maakt hem de volgende dag gewoon reünist.

Het lijkt er op dat ons huwelijk net als uw huwelijk van het bier en de geest een goed en lang huwelijk zal worden. Niet zoals uw vorige scharrel, want in die toko zet ik mn vuilnis niet eens neer.

Ik kijk al uit naar onze volgende date a.s. woensdag. Wel zou ik graag willen weten welke sterke drank ik moet inkopen. Want ik neem aan dat elke week voor 150euro aan shotjes bestellen traditie is binnen uw mooie club?

Groetjes uw Barman
Kamp Maaten uit Wijkwaal schreef op 11 juni 2018 om 15:31:
Heeren,

Uiteraard weet ik dat mijn afgelopen projecten niet helemaal uit de verf zijn gekomen. Echter, ik kan u verblijden met mijn komende projecten: een gouden dak voor de overkapping en de aankoop van nog 5 andere halve bullfrogs om onze bullfrog te complementeren. En het mooiste is: dit alles kost maar een paar honderd euro als alles meezit!

Houdoe,

Kamp Maaten
Pugo van Heer uit Helaas niet Wassenaar schreef op 6 juni 2018 om 09:11:
Mijn rechts-populistische voelsprieten zijn gister weer rechtop komen te staan. Ik dacht dat Afrika de grootste bodemloze put van deze aardkloot was, maar Maat Kampfen heeft wederom bewezen deze titel te mogen dragen...

Ach je moet het zo zien, die bull-frog is ideaal voor iemand zonder benen en zolang het niet regent is er niets mis met de overkapping!

De balletjes
Paracetamol uit De achtertuin schreef op 15 mei 2018 om 19:28:
Waarde Heer de Ketuil,

Naar mijn weten graaf ik elke keer een hoofdpijnverdovend goedje in de achtertuin op als ik weer eens een gangetje maak door de achtertuin van O'68. De jongens hebben nog al eens pijn aan hun harsus, ziet u. Echter, wat u hier beschrijft komt mij geenszins bekend voor. Ik ben benieuwd, het klinkt namelijk wonderbaarlijk. Helaas moet ik u verdiet doen met het feit dat ik de achtertuin niet meer kan bereiken. Een incapabele huispraeses ziet blijkbaar niet in wat voor een gezelligheid ik breng en heeft de tuin daarom laten betegelen. Daarom zie ik u vanaf heden op O'70.

Ajus paraplu!

De paracetamol
Ketuil uit Wildeburg schreef op 11 mei 2018 om 14:51:
Waarde Heeren,

Toen ik afgelopen week mijn vleugels uitsloeg kwam ik per abuis op uw Dispuutshuis terecht. Aldaar zag ik twee jongens op het dak die duidelijk nog aan de lsd koekjes zaten, wordt het niet eens tijd dat je deze van het dak afhaalt? Het Lustrum is al 2 jaar geleden. Ik als geheel onthouder ben natuurlijk direct verder gevlogen en kwam aan op een klein balkonnetje aan de achterkant. Wat fijn dat jullie daar wat eten voor mij hebben achter gelaten. Wel vervelend dat het allemaal tussen de vlonders lag, maar heb alles netjes opgemaakt. Ik ben wel benieuwd wat het precies was, het smaakte namelijk een beetje vreemd. Zou iemand mij kunnen vertellen wat het precies is geweest?

Veel liefs,
Meneer de Ketuil
Henkie uit T schreef op 28 april 2018 om 11:46:
Hey gasten,

Ik heb verdrietig nieuws.. mijn hamster is afgelopen week overleden.

Overleden gesproken, b'vooooooooo
ICT-cie uit Het internet schreef op 21 april 2018 om 20:00:
Beste 'Ik ben op dit gastenboek nu wel',

Gezien je in je eerste zin al een d/t-fout maakt en je het streepje bij ICT-commissie vergeet, zal het heus wel terecht zijn dat wij je posts hebben verwijderd.
Ik ben op dit gastenboek nu wel uit gekeken schreef op 21 april 2018 om 15:51:
Wanneer tweemaal je posts verwijdert worden omdat de ICT commissie niet goed kijkt wat spam is en wat niet... hebben jullie er weer hbo'ers ingezet?