Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
210 berichten.
Anne Scholten uit Nijmegen heeft geschreven op 6 juli 2020 om 15:41
Bedankt dat ik jullie wc mocht gebruiken tijdens de vierdaagse. Hij was wel vies. Ik heb nog steeds spierpijn van het squatten. 3 sterren.
Vindicat uit Groningen heeft geschreven op 18 april 2020 om 20:18
Geacht dispuut,

Wij worden ons een partij brak wakker na de heftige corona borrel ter sociëteit. Tevens vernamen wij dat jullie ook lekker door zuipen. Vo daarvoor.

Dit schrijven richt zich op de beruchte ontgroeningen. Daarin is 'zoemen' één van de technieken om feuten bezig te houden. Jullie hebben dit echter naar een geheel nieuw dieptepunt weten te brengen.

Met corporale groet,
Vindicat
Pieter Post uit Yorkshire heeft geschreven op 16 april 2020 om 17:17
Hoi,

Ik ben een postzegel kwijt, weten jullie wellicht waar ik deze kan vinden? Ik hoorde dat ik deze ergens onder in Tonga kon vinden, maar door de huidige reisbeperkingen kan ik niet naar Afrika afreizen.

Groeten,
Pieter Post
Handtekening uit Kukelekuuuu heeft geschreven op 12 maart 2020 om 21:42
Handtekening!!!
Lokale TV uit zending heeft geschreven op 29 oktober 2019 om 18:47
Newsflash! Het cringeboek wordt niet meer gebruikt nu de twee grootste bijdragende partijen verleden tijd zijn, wanneer gaan we dit opdoeken?

MCG,
Anti-Cringe Omroep
Niet huf en zeker niet gijs uit Niet het willemskwartier heeft geschreven op 24 oktober 2019 om 18:58
Hey kutstudenten,

Haal de heufden van hufsalon en mij eens van de site, we proberen carrière te maken. Iedere associatie met dit verderfelijke studentendispuut helpt daar niet bij.

Met corporate groet,
Niet Gijs
HAIKU HULK uit De Poëzie Computer heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 12:26
Beyond the ochtend
Surprisingly grote Gijs loopt
Opgegeten by the Huf
Niet Gijs en zeker niet Huf uit Helmond heeft geschreven op 13 oktober 2019 om 10:51
Heeren,

Nu Gijs en Huf het dispuut officieus hebben verlaten wordt er niets meer geplaatst op het gastenboek. Een regelrechte schande! Hebben jullie dan geen creativiteit meer? Dit gaat dwars door het hart.

Met terugdenkende groet aan hoogconjunctuur,

Niet-Huf
De omwonenden uit Achter Oranjesingel 68 heeft geschreven op 8 augustus 2019 om 12:43
Jongens,

Gisteren verrasten jullie ons met het testen van jullie nieuwe geluidsset. Nu is dat op zich geen probleem, echter werd er af en toe een beetje laf getest, getuige het feit dat het spul enkele seconden veel harder stond. Dit kan natuurlijk nog veel harder. Ik raad jullie bij dezen dan ook vanuit de grond van mijn hart aan om de komende dagen 'Zij weet het' van Tino Martin op vol volume op repeat te zetten.

Bij voorbaat dank,

De omwonenden achter Oranjesingel 68
? uit ? heeft geschreven op 7 augustus 2019 om 17:52
que???
Les francais uit Paris heeft geschreven op 25 juli 2019 om 19:13
Chers membres de Panacea Collegiate Dispute,

Certains Django se promènent à Paris depuis quelque temps. Nous en avons complètement fini. Il a ruiné toute notre vue avec son cou rond. S'il vous plaît le ramener aux Pays-Bas.

Cordialement,

Les francais
Pieter uit Baan heeft geschreven op 3 juli 2019 om 18:11
Hallo jongens,

Ik woon hier in het Centrum, en heb gehoord dat jullie vlakbij wonen. In overleg met meneer de burgemeester lijkt mij het leuk eens kennis te komen maken.

Gegroet,


Pieter
Macaronischijf uit Al 5 jaar dezelfde schrale vitrine heeft geschreven op 21 juni 2019 om 13:26
Waarde Heeren Leden,

Nu ik alle Nijmeegsche kappa's (die er toe doen) hier zie posten neem ik graag ook even het woord.

Ik heb namelijk eenmaal eerder het genoegen gehad Uw huis te bezoeken. Het zeer gewaardeerde lid dat mij heeft mogen verorberen had na vijf seconden het even grote genoegen om mij weer uit te plassen.

Als U mij maar eenmaal per lustrum gaat bestellen is het natuurlijk lastig om niet vol bacteriën te zitten die krachtiger werken op de darmen dan de gemiddelde E. coli.

Hopelijk tot snel,
Macaronischijf
Kappa uit Caglar heeft geschreven op 19 juni 2019 om 16:11
Geachte leden,

Mijn snackbar herkent zich totaal niet in het beeld dat door Elif wordt geschetst. Sterker nog, er wordt juist meer besteld dan vroeger. Let wel, ik heb het hier over de Plato, niet over die zielige rukkers op het dispuutshuis. Die kunnen de tyfus krijgen met hun gesport en mietengedrag.
Kappa uit Elif heeft geschreven op 8 juni 2019 om 15:04
Geachte leden,

Ik vind het bijzonder spijtig dat tegenwoordig louter laffe fitboys op het huis wonen. In die goede oude tijd mocht ik tenminste tweemaal daags op bezoek komen.

Graag meer kappa's eten.

Groeten,
KappaSalon
Contin uit eit alstublieft heeft geschreven op 5 juni 2019 om 18:29
Wat een daadkracht ICT kmissie. Snel het gastenboek verlost van deze duidelijk seksueel gefrustreerde “neuckmeister”. Wanneer je niks zinnigs te melden hebt wordt je zonder pardon van de site gehaald, en terecht.

Even wat anders, waarom staat Guy nog op de ledenpagina?

Groeten,
Contin uit eit
L. Ustobject uit Ex on the beach heeft geschreven op 31 mei 2019 om 22:02
Beste heren,

De laatste tijd gaan er geruchten rond op de villa dat ik, L. Ustobject, vaak word vergeleken met een van jullie leden. Ik wil jullie hierbij op het hart drukken dat deze vergelijking louter op toevalligheden berust. Laat ik het zo stellen: als de beste man zelf al geen gelijkenissen ziet, moeten we dat voor waarheid aannemen. Wat de buitenwereld daarvan vindt is aan de buitenwereld. De enige gelijkenis is dat we allebei sterk in onze schoenen staan en ons niet laken misbruiken door de vrouwlijke medemens! We zijn de baas over onze eigen lichamen!

#notmetoo #kracht #zelfrespect2019
Speeltuin de Bruyne Boomstam uit Eindhoven heeft geschreven op 31 mei 2019 om 11:56
Geacht dispuut,

Graag wil ik namens de vrijwilligersvereniging van Speeltuin de Bruyne Boomstam mijn ongenoegen uitten over wat er gisterenavond heeft voorgevallen. Ik kan mijzelf zeer goed voorstellen dat u na een middag lang bier nuttigen op een hockeyveld als kakkers gaat gedragen. Maar hoe haalt u het in uw hoofd om na afloop een bruin cadeautje achter te laten in onze speeltuin? Wij zouden het zeer op prijs stellen als de betreffende gulle gever zijn cadeautje weer op komt halen. Want als er iemand nog lang niet jarig is, dan is hij dat wel.

Met vriendelijke groet,

Jerrel Poepon
Vrijwilligersvereniging Speeltuin de Bruyne Boomstam
Bezoekje uit Gesticht heeft geschreven op 29 mei 2019 om 09:15
Hallo jungs,

Dat het gemiddeld dispuutslid onzin verkoopt als warme broodjes is mij niet vreemd. Echter uit wiens brein onderstaande klets is ontsproten moet zich snel bij mij melden.

Gegroet,
Gesticht
H.H. Günther uit Malmö heeft geschreven op 28 mei 2019 om 23:20
SALON - A HAIKU

Meandering thoughts
A famous, big salon rent
after the dgaam

tecken,
H.H. Günther