Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
201 berichten.
? uit ? schreef op 7 augustus 2019 om 17:52:
que???
Les francais uit Paris schreef op 25 juli 2019 om 19:13:
Chers membres de Panacea Collegiate Dispute,

Certains Django se promènent à Paris depuis quelque temps. Nous en avons complètement fini. Il a ruiné toute notre vue avec son cou rond. S'il vous plaît le ramener aux Pays-Bas.

Cordialement,

Les francais
Pieter uit Baan schreef op 3 juli 2019 om 18:11:
Hallo jongens,

Ik woon hier in het Centrum, en heb gehoord dat jullie vlakbij wonen. In overleg met meneer de burgemeester lijkt mij het leuk eens kennis te komen maken.

Gegroet,


Pieter
Macaronischijf uit Al 5 jaar dezelfde schrale vitrine schreef op 21 juni 2019 om 13:26:
Waarde Heeren Leden,

Nu ik alle Nijmeegsche kappa's (die er toe doen) hier zie posten neem ik graag ook even het woord.

Ik heb namelijk eenmaal eerder het genoegen gehad Uw huis te bezoeken. Het zeer gewaardeerde lid dat mij heeft mogen verorberen had na vijf seconden het even grote genoegen om mij weer uit te plassen.

Als U mij maar eenmaal per lustrum gaat bestellen is het natuurlijk lastig om niet vol bacteriën te zitten die krachtiger werken op de darmen dan de gemiddelde E. coli.

Hopelijk tot snel,
Macaronischijf
Kappa uit Caglar schreef op 19 juni 2019 om 16:11:
Geachte leden,

Mijn snackbar herkent zich totaal niet in het beeld dat door Elif wordt geschetst. Sterker nog, er wordt juist meer besteld dan vroeger. Let wel, ik heb het hier over de Plato, niet over die zielige rukkers op het dispuutshuis. Die kunnen de tyfus krijgen met hun gesport en mietengedrag.
Kappa uit Elif schreef op 8 juni 2019 om 15:04:
Geachte leden,

Ik vind het bijzonder spijtig dat tegenwoordig louter laffe fitboys op het huis wonen. In die goede oude tijd mocht ik tenminste tweemaal daags op bezoek komen.

Graag meer kappa's eten.

Groeten,
KappaSalon
Contin uit eit alstublieft schreef op 5 juni 2019 om 18:29:
Wat een daadkracht ICT kmissie. Snel het gastenboek verlost van deze duidelijk seksueel gefrustreerde “neuckmeister”. Wanneer je niks zinnigs te melden hebt wordt je zonder pardon van de site gehaald, en terecht.

Even wat anders, waarom staat Guy nog op de ledenpagina?

Groeten,
Contin uit eit
L. Ustobject uit Ex on the beach schreef op 31 mei 2019 om 22:02:
Beste heren,

De laatste tijd gaan er geruchten rond op de villa dat ik, L. Ustobject, vaak word vergeleken met een van jullie leden. Ik wil jullie hierbij op het hart drukken dat deze vergelijking louter op toevalligheden berust. Laat ik het zo stellen: als de beste man zelf al geen gelijkenissen ziet, moeten we dat voor waarheid aannemen. Wat de buitenwereld daarvan vindt is aan de buitenwereld. De enige gelijkenis is dat we allebei sterk in onze schoenen staan en ons niet laken misbruiken door de vrouwlijke medemens! We zijn de baas over onze eigen lichamen!

#notmetoo #kracht #zelfrespect2019
Speeltuin de Bruyne Boomstam uit Eindhoven schreef op 31 mei 2019 om 11:56:
Geacht dispuut,

Graag wil ik namens de vrijwilligersvereniging van Speeltuin de Bruyne Boomstam mijn ongenoegen uitten over wat er gisterenavond heeft voorgevallen. Ik kan mijzelf zeer goed voorstellen dat u na een middag lang bier nuttigen op een hockeyveld als kakkers gaat gedragen. Maar hoe haalt u het in uw hoofd om na afloop een bruin cadeautje achter te laten in onze speeltuin? Wij zouden het zeer op prijs stellen als de betreffende gulle gever zijn cadeautje weer op komt halen. Want als er iemand nog lang niet jarig is, dan is hij dat wel.

Met vriendelijke groet,

Jerrel Poepon
Vrijwilligersvereniging Speeltuin de Bruyne Boomstam
Bezoekje uit Gesticht schreef op 29 mei 2019 om 09:15:
Hallo jungs,

Dat het gemiddeld dispuutslid onzin verkoopt als warme broodjes is mij niet vreemd. Echter uit wiens brein onderstaande klets is ontsproten moet zich snel bij mij melden.

Gegroet,
Gesticht
H.H. Günther uit Malmö schreef op 28 mei 2019 om 23:20:
SALON - A HAIKU

Meandering thoughts
A famous, big salon rent
after the dgaam

tecken,
H.H. Günther
een uit zichtloos bestaan schreef op 28 mei 2019 om 23:12:
Die slapeloze nacht
before roodgele twijfel drinkt
out of lydia

tekent,
Haiku Hulk
Welke onverlaat heeft dit besl uit genomen schreef op 13 mei 2019 om 17:10:
Heeren,

Dat de club door een diepe curve van laagconjunctuur gaat is sinds het aftreden van bestuur Kropfeld reeds duidelijk.

Dit hoeft echter niet door te slaan. Ik neem zojuist waar dat de prachtige foto's van Django vervangen zijn door foto's van lelijke gasten met wat schlebba's. Al zou ik ze wel doen. Poh.

Dit kan niet de bedoeling zijn. Gelukkig komt Kropfeld 2 eraan om gemaakte fouten te herstellen. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald zullen we maar zeggen.

Stem Kropfeld 2! (En niet die salon crimineel, vrouwen niet de hun verlangde bevrediging geven is immers strafbaar)
Over en uit ! schreef op 6 mei 2019 om 08:45:
Wat een vervuiling van dit intellectueel erfgoed. Enfin, het zal waarschijnlijk het gebrek aan visueel vermaak zijn dat U er toe zet dergelijke vunzigheden te verspreiden.

Er zijn immers al ruim vijf maanden gepasseerd en het mapje 2019 staat nog steeds vol met grootheden Dries & Django. Wat an sich niet vervelend is, echter is de achterliggende reden dat wel. Ik neem aan dat de verantwoordelijke lieden voor deze wanprestatie uitgesloten worden van de aankomende bestuurswissel, of is het dispuut werkelijk wars van zelfrespect?
wtf uit wtf schreef op 5 mei 2019 om 20:22:
jo,

Zijn de Russische bots die sinds jaar en dag dit forum teisteren zijn ineens botertjegeil geworden?

Mocht dat niet het geval zijn wil ik de schrijver van voorgaand bericht graag verzoeken zich naar een inrichting te verplaatsen voor een gedwongen opnamen
Onbespeelde fl uit van uw P f.t. schreef op 16 april 2019 om 13:02:
Lieve puddingbuksen,

Ik richt me tot u van piemel tot piemel. Ik hang nu al meer dan 18 jaar tussen de benen van uw Praeses f.t. en ik begin me nu toch echt te vervelen. Elke keer m'n yoghurt spuwen in een sok of zakdoek na een manuele sessie voor de pc is echt geen pretje. Vroeger zag ik nog wel eens een mond of hand van een familielid maar sinds ik verhuisd ben uit Sjin zie ik die steeds minder. Ik wil heel graag dat mijn baas mij eindelijk in een nat Nijmeegs grotje duwt. Lieve pikkenbazen zouden jullie estebleef een poging willen doen om ervoor te zorgen dat uw P f.t. z'n cherry popped? Hij wil heel graag Praeses worden maar ik begrijp dat ik daarvoor eerst een ander foefje dan die van mijn familie moet zien.

Kusje,
De P van Meneer de P f.t.
De leegte uit De tentamenweken schreef op 10 april 2019 om 14:49:
Er wordt hier maar weinig geschreven tijdens tentamenweken, wat kan duiden op het presteren van de studentleden van het dispuut. Met dit presteren ontnemen zij het dispuut echter van haar ouderejaars, die over het algemeen inzicht bieden in de dispuutsproblematiek. Ik adviseer u allen dan ook u meer bezig te houden met randzaken, zoals het volkladderen van dit gastenboek en dergelijke frivoliteiten. Alleen op die manier zal het dispuut haar glorie behouden.

B'vo.
Niet uit Gehold schreef op 18 maart 2019 om 17:29:
Hey jongens,

Sinds jaar en dag ben ik een vestjes pur sang. Niets mooier en geiler dan een gladjakker met de hoogste bestuursfunctie die er is. Hun uitstraling, zwoele blik en pretensieuze gedrag zorgt er altijd voor dat mijn flinterdunne tanga net wat meer vocht te verduren krijgt dan bij een of ander knorretje dat al oefent om burger te worden.

Nu weet ik dat bij u in het dispuut een of andere sjaars de allermooiste bestuursfunctie ambieert. Tot mijn verbazing hoorde ik dat deze man totaal geen ervaring heeft omtrent het verwennen van hitsige snolletjes zoals ik.
Aangezien het gebruikelijk is dat een praeses het een en ander al uitgeprobeerd en uitgewoond heeft, verwacht ik niet dat dit joch het praesidiaat aan kan.
Daarom zou ik mij graag willen aanbieden om op te oefenen. Naast gladjakkers hou ik er ook wel van om panda's aan de haak te slaan, vooral als hij op steen lijkt.
Kunt u zorgen dat hij dit leest en mij een berichtje stuurt? Zonder mij wordt hij het toch niet. Mijn gegevens zijn bekend bij uw tegenkandidaat en dhr. Kampen. Bel me!

Kusje,

GvB
Laat die leuke sn uit tjes eens zien schreef op 15 maart 2019 om 16:27:
Het is ondertussen halverwege maart en er is nog steeds geen mapje foto’s 2019... is het dispuut dan eindelijk gezwicht voor de Haagse studiedruk en wordt er niks meer ondernomen? Dat het dispuut tegenwoordig nooit meer gaat zuipen betekent toch niet dat er geen foto’s zijn? Of mag jullie wekelijkse theekransje niet op de site?

Nu er een wachtwoord op de foto’s staat is het lelijke anti-fleur hoofd van Guy ook geen excuus meer..

Wat is het dan wel? Lijkt me sterk dat luiheid de boosdoener is...

Gegroet,
Fotoliefhebber
De Hamer uit UUUUUUUU schreef op 8 maart 2019 om 12:45:
Heeren HELP!,

Ik verblijf nu al twee weken in de "Domstad" en ik begin me stierlijk te vervelen. Hoewel je zou denken dat ik van werken hou begint The Corporate Life me de neus uit te komen. De bewoner van dit stinkhol waar ik ondergebracht ben is 10 uur per dag op "de zaak" om koffie te halen voor z'n bazen. Terwijl hij koffie haalt zit ik hier een beetje uit het raam te staren. Ik verlang zo terug naar de tijd dat die Pharaoh van u mij stevig beet pakte. En als mijn kidnapper dan eindelijk thuis komt en een AH Stoommaaltijd in de magnetron flikkert, gaat hij direct de rift in om te feeden i.p.v. aandacht aan mij te schenken. En tot overmaat van ramp kwam er afgelopen week ook nog een KuBo langs.

Geacht bestuur, verlos mij uit mijn leiden. Ik houd het niet langer uit in uutscheef. Stap op uw vliegend tapijt, trek uw Arabische boetekleed aan en kom me halen!

Met Mokerharde Groeten,

De Hamer