Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
222 berichten.
Zack Kumru uit Den Haag schreef op 2 april 2024 om 14:20
Tyfus tyfus tyfus papoea amateurhoer!!!!!
Het Adspirantenspook uit Waar de bruine top der duinen schreef op 23 maart 2024 om 02:19
In de zachte winternacht van 15 op 16 maart waande Lydia zich nog in een bedwelmende roes van hetgeen wat zij een week eerder uitgespookt had. Lydia was immers jarig geweest en had de rijpe leeftijd van 63 mogen vieren. Ze had ze zich tot in de vroege ochtend vermaakt, natuurlijk samen met al haar Collegialen. Er ontbrak echter een zeker persoon... Een beroemd én berucht persoon, als Lydia het gastenboek moet geloven. Een persoon waarvoor Lydia vast en zeker een nieuw bezoek moest brengen. We hebben het hier natuurlijk over Barend Bruinbil.

Terug naar de avond van nu. Na een avond kennis maken met haar foetussen, onder genot van een gerstenatje, besluit ze terug te keren naar de Oranjesingel. Lydia struint door het huis, opzoek naar een Adspirant om wakker te houden. Boven in de ivoren toren opent zij een deur, een deur naar een andere wereld. De geur die van achter de deur optrekt, transformeert O'68 in de laatste centimeters endeldarm van een morbide obese cholerapatiënt. "Waar ben ik?" vraagt Lydia. Geen gehoor...

Dit is het laatste wat ik mij herinner van deze koortsdroom als ik mijn wekker hoor. Ik zucht en keer diep en als ik mijn bed uit stap voel ik iets... Iets nats en warms...
Barends bruine billen uit niemandsland schreef op 18 januari 2024 om 20:11
Komt iemand mij nog wassen? Mijn laatste wasbeurt was op 11 september 2011.
Tarreldokter uit je moeder d'r uitgeholde kontje schreef op 20 november 2023 om 16:46
In het rijk van Barend, waar de zon haar gouden stralen liet dansen op de uitgestrekte velden, woonde een eenvoudige korrel genaamd Tarrel. Zijn dagen vulde hij met het bewerken van het vruchtbare land en het verzorgen van zijn kudde. Maar op een dag, toen de lucht zwanger was van een mysterieuze energie, begon het lot van Tarrel een onverwachte wending te nemen.

Die avond, onder een sterrenhemel die fonkelde als duizend diamanten, begon Tarrel te hoesten. Zijn hoest was echter niet zomaar een alledaagse hoest. Het was een betoverde klank, doordrenkt met magie die zowel hem als zijn omgeving beïnvloedde. De lucht om hem heen begon te trillen, en vreemde kleurrijke lichtpuntjes dansten om zijn hoofd.

Barend, de wijze ouderling van het dorp, hoorde van de vreemde gebeurtenis en besloot Tarrel te bezoeken. Met zijn lange grijze baard en zijn ogen vol wijsheid, stond Barend voor de deur van Tarrels eenvoudige woning. Hij voelde de magie in de lucht en begreep dat er iets buitengewoons aan de hand was.

Tarrel vertelde Barend over zijn hoest, die nu gepaard ging met visioenen van betoverde werelden en fantastische wezens. Barend, die bekend stond om zijn kennis van oude legenden en magische artefacten, realiseerde zich dat Tarrel was getroffen door een zeldzame aandoening genaamd "de Ziekte der Tarrels."

Volgens de oude geschriften was deze ziekte een zegen en een vloek tegelijkertijd. De getroffene werd verbonden met andere werelden, kon visioenen zien die voor het gewone oog verborgen bleven, maar werd ook geconfronteerd met de gevaren van de onbekende magie.

Barend besloot Tarrel te begeleiden op zijn reis, vastbesloten om de mysterieuze ziekte te begrijpen en misschien zelfs te genezen. Samen trokken ze door betoverde bossen, over majestueuze bergen en langs glinsterende meren. Onderweg ontmoetten ze mythische wezens en ontdekte Tarrel de krachten die in hem waren ontwaakt.

De reis van Tarrel en Barend werd een epische queeste door tijd en ruimte, waarbij ze werden geconfronteerd met uitdagingen en gevaren die alleen in de diepste uithoeken van de fantasie konden bestaan. Maar te midden van deze beproevingen bloeide er een band van vriendschap en begrip tussen Tarrel en Barend, die sterker was dan elke betovering of ziekte.

En zo werd de legende van Tarrel's reis door Barends rijk geboren, een epos dat eeuwenlang zou worden doorverteld in de schaduw van de betoverde bomen en onder de glinsterende sterren van Barends land.
De tarrelvreter uit Nijmegen schreef op 6 november 2023 om 16:55
Dit is precies waarom de media altijd alles verdraait. Voordat je eerst onnozele berichten de wereld in gaat gooien, moet je wel eerst je journalistieke voorbereidingen goed uitvoeren. U zit er namelijk niet meer in vastgeroest, alles is al opgevreten
De tarrels van Barend uit O'68 schreef op 6 november 2023 om 16:40
Yo Gasten,

Welke huisgenoot van Barend kan mijn bevrijden. Ik zit namelijk al weken vast hier (echt geen pretje). Wel ben ik bang dat je flink moet gaan trekken want ik zit inmiddels goed vastgeroest.
Lager uit blik schreef op 1 september 2022 om 12:13
Haal mij zo snel mogelijk uit de koelkast en geef mij aan de burgemeester
Pantera uit El Paredon schreef op 15 augustus 2022 om 18:49
Hola chicos, ¿pueden enviarme más de ese polvo rojo? Nada se compara con las cosas holandesas!!!
Mujer uit Guatemala schreef op 15 augustus 2022 om 04:03
Hola, no se si estoy en el lugar correcto. Lamentablemente me quedé embarazada la semana pasada de un chico con corbata roja y amarilla. Por lo tanto, me gustaría ponerme en contacto con él para discutir cómo debemos proceder. Saludos desde Guatemala de la puta de una sola pierna.
De Bruyne Bezorger uit de verdronken verhalen schreef op 24 april 2022 om 12:58
Sinds mijn geboorte droomde ik ervan om bekend te worden. Alleen veel dingen in mijn leven zaten tegen. Om te beginnen, mijn ouders verlieten mij toen ik voor het eerst op de grond terecht kwam.
Daar lag ik, alleen, op de koude stenen vloer. Op deze manier zal mijn droom nooit uitkomen. Tot er plots een deur open ging. Er kwamen twee personen uit het licht gestapt. Een kans!
De twee mannen aanschouwden mij. Ze wisselden wat woorden. Vervolgens verdwenen ze lachend weer in het licht. Moest ik me schamen? Ben ik een monster? Ziet niemand mijn werkelijke schoonheid? Nu lig ik weer alleen. Urenlang verzuren in de koude.
Ik analyseerde mijn omgeving. Vele auto's waren al gepasseerd. Er staan allerhande torens waar mensen in leven. Aan de statige huizen te zien en het vele verkeer, is dit een prominente straat. Uit de muur steekt een of ander technologisch apparaat. Het is een camera. Komt mijn droom dan toch uit?
Dromend over mijn toekomst vliegt de deur wederom open. En ja hoor! Mijn droom komt uit. Ik ben een ster! De paparazzi heeft aandacht voor mij. De jongen die uit het licht stapt, schiet een plaatje, en ik ben zijn model. Naast hem komen meerdere mannen om mij heen staan. Ze genieten, en dat komt door mij!
Vanavond is mijn avond. Ik ben benieuwd wat morgen gaat brengen. Dat zien we dan wel weer.

Maar de morgen kwam niet. Mijn fiftieen minutes of fame waren voorbij. Een behaarde reus pakte mij met wit lint op. Ik vloog voor de laatste keer door de lucht. Toen verdronk ik. Dit vond ik niet erg, want ik was eindelijk gelukkig.
Het vergeten gala uit Niet landgoed Brakkesteyn, niet Fort Lent en ook niet een of ander kasteel schreef op 22 februari 2022 om 14:38
Hé Heeren,

Nog lang niet gesproken! Vroeg me af of ik ooit nog het licht zal zien. Ik heb drank en spijs staan dat staat te popelen om genuttigd te worden door pappige studenten en reünisten. Laat me niet alleen, het is daar dat ik wacht op het telefoontje van uw galacommissie.
Adspirantenspook uit Nijmegen schreef op 26 januari 2022 om 13:29
Fijn dat de dispuutsavond weer in de dispuutskroeg is! Ik kom evt ook een biertje drinken vanavond.
Ghostbusters uit Da ba dee da ba di schreef op 8 november 2021 om 18:45
Oprotten!
Adspirantenspook uit Vagevuur schreef op 8 november 2021 om 14:19
Gefeliciteerd met de acht nieuwe adspiranten. Ik ben benieuwd naar de polo's... Zou de praeses net zo coulant zijn als vorige week? Ik betwijfel het.
Hacker uit Wuhan schreef op 17 september 2021 om 16:59
Test 1, 2, 3.
nummer uit 148 schreef op 17 augustus 2021 om 19:48
peerlul tegen de verkeerde fruitmachine geschopt?
Jaap uit Geilenkirchen schreef op 31 juli 2021 om 23:03
Beste Love Doctor,
Ik heb uw advies opgevolgd en alles aan mijn vrouw opgebiecht. Toen ik begon te vertellen dat het niet helemaal de waarheid was dat ik de afgelopen maanden twee dagen in de week na mijn werk was gaan sporten (hoewel, op een bepaalde manier natuurlijk wel), vertrok haar gezicht. Ik kon daarna niet eens meer alle details vertellen, want ze begon op een gegeven ogenblik te gillen en te schreeuwen. Vervolgens rende ze naar mijn buurmeisje, dat haar trots vertelde dat ze graag met mij neukt omdat ze mij een prachtbeest vindt. Ook heeft ze mijn vrouw verteld dat ik haar eens in bed (nadat we het twee keer gedaan hadden) toegefluisterd had dat ik haar sappige tienerkutje lekkerder vind dan de uitgedroogde kut van mijn vrouw (zij is immers al 42 jaar - ook de schrijfster van onderstaande post zou het met mij eens moeten zijn). Nu wil mijn vrouw een scheiding. Daarbij komt dat haar broertje (dat alles heeft meegekregen en loopt te rollen van het lachen) uitgedrukte foto's in de buurt heeft opgehangen. Dit is nog een van de onschuldigste: https://i.imgur.com/fTZRQm4.png. Een ménage à trois lijkt dus verder weg dan ooit. Wat raadt u aan?
Vrouw van 30 uit Nijmegen schreef op 26 juli 2021 om 16:59
Ik vind het ongehoord dat 'Love Doctor' stelt dat wij vrouwen van 30 jaren jong uitgedroogd en wanhopig zouden zijn vanwege het naderende gebrek aan vruchtbaarheid. Dit is absoluut onwaar! Misschien moet 'Love Doctor' zijn naam maar veranderen in 'Love Cocktor', want van vrouwen heeft hij de ballen verstand. Iedereen weet dat vrouwen pas op hun 31ste kurkdroog en wanhopig worden! Ik voel me dus niet aangesproken!!!

PS: Hoe laat bij Toon vrijdag?
Love Doctor uit Eros schreef op 14 juli 2021 om 16:08
Beste Jaap,

Wat zou Romeo doen? Precies; het broertje verleiden. Gelukkig leven wij in 2021 en zijn we inmiddels mannen van cultuur. Helaas moet ik mezelf nu betrappen op spreken met twee monden, maar het is tijd om de koninklijke weg te bewandelen Jaap. Biecht het op aan je vrouw. Verbreed je horizon en ga op avontuur, misschien zit er wel een ménage à trois in het verschiet.

<3

xxx

P.S.

Meneer de rentmeester heeft het spelletje uitgespeeld. De vrouwen komen wel wanneer ze 30 zijn, uitgedroogd, en bang voor de vruchtbaarheidstimer. Geld kent geen tijd.
Deze rentmeester heeft zijn uit erlijk niet mee schreef op 3 juli 2021 om 21:05
Hoi jongens,

Ik ben sinds afgelopen maart trotse eigenaar van een bovenwoning aan de rand van de binnenstad. Alhoewel ik had verwacht dat heel vrouwelijk Nijmegen nu aan mijn lippen zou hangen, heb ik er tot nu toe alleen een vriendschap met de frietboer op de hoek aan over gehouden.

Ik begin sterk het vermoeden te krijgen dat het aan mijn uiterlijk ligt. Is er iemand van wie ik wat uiterlijk mag lenen? Ik kan je er slechts geld voor geven, want meer heb ik niet 🙁

Met rentmeesterlijke groente,
Ik lust helemaal geen groente