Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
210 berichten.
Het tentamen uit geschreven heeft geschreven op 22 januari 2019 om 14:09
Geachte Heeren,

De leukste periode van het jaar is weer aangebroken, namelijk de tentamenperiode! Het is dan ook uitermate spijtig dat er Heeren zijn die het nodig vinden om zich uit te schrijven voor een tentamen. Ik zie mijn grote vriend het EC-spook alweer om de hoek kijken wie hij dit jaar mee zal sleuren.

Erg jammer aangezien er op het huis tegenwoordig alleen maar dido's en saaie mensen wonen. Als jullie je tentamens nu gewoon halen dan komt er weer ruimte voor vers vlees en kan ik mij volgend jaar misschien wel vermaken met rechtenvakken. Dat zit er dit jaar niet in heb ik namelijk begrepen.

Met uitgeschreven groeten,


Het tentamen
Lean uit werken die handel heeft geschreven op 22 januari 2019 om 13:38
Geacht dispuut,

Ik heb u als groep nu een aantal keer vanuit mijn ooghoeken mogen aanschouwen in De Waagh en er is mij opgevallen dat wat u doet kan worden enhanced, waardoor u met een stuk meer efficiency disputeert.

Hier volgen een aantal tips:

1. Laten we beginnen met de binnenkomst. De adspiranten hoeven hun jas niet uit te doen om bier te halen. Dit kan achteraf ook. Zo zit u binnen 5 minuten aan het bier en minimized u de time waste.
2. Laat de beste disputeerder in het midden van de kroeg disputeren, zo create je spillovers, waarvan de rest profit experienced.
3. Ad uw bier. Als je drinkt, kun je niet praten. Seems simple, right?

Met vriendelijke groet,

Tante Lean
De b uit is binnen heeft geschreven op 21 januari 2019 om 16:26
Lief dispuut,

Het is officieel. Ik heb jullie (in retrospect wat minder) zeer gewaardeerd lid Guy weten om te toveren tot de grootste hypocriet uit Nijmegen. En U dacht serieus dat deze man principes had? In principe niet dus.

Enfin, maakt U zich geen zorgen, zijn lid wordt nog immer gewaardeerd. Voor alle huisbewoners die zich in de steek gelaten voelen: sorry not sorry.
Heufd uit deuken BV heeft geschreven op 19 januari 2019 om 14:42
Geachte Heeren,

Ik zal mij allereerst even voorstellen: Mijn naam is Hans, Hoofd van Heufd uitdeuken BV. Aangezien ons kantoorpand is gesitueerd tegenover de universiteit, kom ik geregeld langs. Ik neem dan altijd even de tijd om te bekijken wat voor vlees er dit jaar weer in de kuip zit met betrekking tot het boksgala. Tot mijn grote verbazing zag ik iemand die er absoluut niet thuis hoorde. Wat mij dan weer niets verbaasd is dat hij lid is van jullie Clubje. Het leek mij verstandig om jullie wat korting te geven voor een behandeling. voor 25,00 euro kan de heer Passchier na het boksgala een nieuw heufd halen bij ons op kantoor. Alhoewel ik niet verwacht dat het veel soeps gaat worden, wil ik desbetreffende Heer toch veel succes wensen!


Met uitgedeukte groeten,


Hansie HansiePS. die buitenlander en die nestor van jullie mogen ook wel eens langskomen voor een behandeling!
Dagelijkse Frans uit De Esso heeft geschreven op 19 januari 2019 om 14:34
jongens jullie mogen hem weer hebben hoor, ben het na zo lang ook wel weer een keer zat. Daarbij ruimt hij niet op en speelt alleen maar FIFA. Ik duik vanavond maar snel de Fuik in om wat mannenharten te veroveren en een keer met iets anders te stoeien vanavond! grtoetjes xoxo gossip girl.
De playstation van Guy uit Niet in Guy zijn kamer heeft geschreven op 13 januari 2019 om 16:57
S.O.S. Heeren,

Het is inmiddels half januari en ik heb al weken geen idee waar ik überhaupt ben. Ik heb gelukkig snel in kunnen loggen en via de browser jullie site weten te bereiken toen de nieuwe baas even niet keek. Waar ik eerst nog O68 rook door mijn ventilatiegaten, ruik ik nu een of ander wijvenhuis. Bizar. Sinds ik ben verhuisd spelen er wel minder noobs FIFA op me, dat scheelt. Bijkomend probleem is echter dat de Sims overuren draait. Dit kan mijn processorhartje echt niet aan. Heeren, please, red me, dan zal ik zorgen dat jullie nooit meer foutmeldingen krijgen te verduren.
De Fest uit Brakkenstein heeft geschreven op 11 januari 2019 om 20:28
Dag jongens,

Alles goed? Wij merken dat Gijs de laatste tijd maar erg weinig bij ons langs komt voor een heerlijke kapsalon. En dat terwijl hij net zo lekker bezig was! Zonder zijn klandizie hebben we echt een fors gat in onze begroting gekregen. Hopelijk kunnen jullie hem weer motiveren hier lekkere kapsalonnetjes te eten.

Tot ziens, jongens!

De Fest
Ze is uit Gewoond heeft geschreven op 11 januari 2019 om 14:39
Hoi jongens,

Maken jullie je maar geen zorgen, ik ben snel weer terug op het huis! Ik weet dat jullie mij missen, maar ik ben er alweer bijna klaar mee.


Groetjes jullie bwoy
Bad Brody uit zonderlijk weinig hersen cellen heeft geschreven op 11 januari 2019 om 11:11
IK BEN DE OUDSTE DUS IK BEN DE BAAS. EL LOCO
Niffauw uit Huts heeft geschreven op 8 januari 2019 om 16:17
Haha wahed EC-spook
Krijg hutssss
Hutsssss a nifffaauwww
Huts huts huts

Haha latorzzzz
EC-Spook uit Weer terug bij pappie en mammie heeft geschreven op 8 januari 2019 om 11:04
Waarde Heeren Leeden en jongens met de ambitie het te worden,

Dé tentamenweek van het jaar nadert met rasse schreden. Deze legendarische week kan benut worden om praktisch het BSA binnen te tikken, maar kan ook het startsein zijn voor het zoeken naar een nieuwe studie.

Tot nu toe lijkt men meer voor de tweede optie te kiezen. Misschien eens hbo overwegen? Dat lukt zelfs Gelmer nominaal!

Groeten,

Het EC-Spook
Ik ben uit Ermate teleurgesteld heeft geschreven op 6 december 2018 om 22:21
kan echt niet!!! Ik wil mijn zoon terug!!!
Menno uit First dates heeft geschreven op 30 november 2018 om 21:00
Amice,

Laatst bevond ik mij in het televisieprogramma first dates. Nu heb ik vernomen dat één van Uw dispuutsleden mijn protégé is. Graag wil ik de Menno-factor in hem doen opbloeien totdat hij het niveau van “perfectie, niets meer aan doen” heeft bereikt. Ik ontmoet Jonas graag onder het genot van een oestertje, heeft hij dat wel eens gegeten? Zalig!

De rest kan mij de rug op.

Met zalige groet,

Menno
Melbourne uit Canberra heeft geschreven op 29 november 2018 om 11:47
Jo gasten,

Bedankt voor de kamer. Gelukkig past er geen bank in, want ik sidney.

Doei!
Adspirant uit Niet Nijmegen heeft geschreven op 12 november 2018 om 19:21
Jo gasten,

Geef kamer of ik stop.

Groeten,

Adspirant zonder kamer
Géén ruk uit gevoerd heeft geschreven op 5 november 2018 om 21:20
Beste heeren,

Het is No nut November, wie zitten er nog in de race? Ik hoorde dat MJF één van de favorieten zou zijn en GPLM al snel af zou gaan met zijn nieuwe liefde. Het zal wel lastig zijn rond de tentamens, ejaculeren is namelijk erg goed tegen de stress.

ik wens alle rukkers veel sterkte deze maand.

P.S. De grootste zak aan het het eind van de maand wint!
geen ruk uit uigevoerd heeft geschreven op 5 november 2018 om 21:18
Beste heeren,

Het is No nut November, wie zitten er nog in de race? Ik hoorde dat MJF één van de favorieten zou zijn en GPLM al snel af zou gaan met zijn nieuwe liefde. Het zal wel lastig zijn rond de tentamens, ejaculeren is namelijk erg goed tegen de stress.

ik wens alle rukkers veel sterkte deze maand.

P.S. De grootste zak aan het het eind van de maand wint!
De memoires van een student uit Het autistenhok heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 16:14
De avond nadert. We schrijven 29 oktober 2018, rond 16:00. Het is ijskoud in het autistenhok. Morgen tentamen, maar de hoop is nog niet vervlogen. Achter me zit een treurig hoopje mens. Het staart wat voor zich uit en doet zich voor als de makelaar van de SSHN. Zijn ingevallen kop doet mij vermoeden dat hij leeft op enkel olijven en een pakje peuken. Aan de overkant zitten een accountingstudent die zijn gloriejaren nog probeert te rekken, een wigger en een Marokkaan. Een vreemd gezelschap in de vrieskou op de maandagmiddag in het autistenhok.

Wordt vervolgd...
Makelaar van SSHN uit Nijmegen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 13:16
Even een update van de appartementen die ik in de verhuur heb staan:

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049366/index.xml

Deze sfeervolle woning ligt erg centraal in de wijk 'Biezen". Deze wijk staat al jaren bekend vanwege haar ultime woongenot. Het complex is onlangs gebouwd. De erg ruime appartementen zijn voorzien van eigen keuken en badkamer. Ook is de internetverbinding zeer vlug. Door de grote kale muren is plek voor een beamer.

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049347/index.xml

Deze woning aan de Vredestraat 3 ligt erg centraal in het centrum. Ook ligt het staion op een steenworp afstand. Ideaal voor studenten die stage lopen in anderen steden. Mocht er geen sprake zijn van een stage, dan stopt lijn 10 praktisch voor de deur.

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049368/index.xml

Deze sfeervolle woning is gelegen in een oud klooster. Een zeer ruim appartement met eigen badkamer en keuken!!!. Ook heeft deze woningen een garagebox waar een vrachtwagen in past. Ideaal als u een vrachtwagen heeft.

laterzzzzz,

De makelaar van SSHN
EC Spook uit de onheilspellende zandvlakte van het voormalige TVA heeft geschreven op 26 oktober 2018 om 18:03
WooOOOOoooOooooOOoooooOoooOoooo! Niet langer zal ik mij beperken tot het treiteren van eerstejaars (en zieke faalkneuzen), dit jaar kom ik voor iedereen!!!!! >:)