Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
201 berichten.
Niffauw uit Huts schreef op 8 januari 2019 om 16:17:
Haha wahed EC-spook
Krijg hutssss
Hutsssss a nifffaauwww
Huts huts huts

Haha latorzzzz
EC-Spook uit Weer terug bij pappie en mammie schreef op 8 januari 2019 om 11:04:
Waarde Heeren Leeden en jongens met de ambitie het te worden,

Dé tentamenweek van het jaar nadert met rasse schreden. Deze legendarische week kan benut worden om praktisch het BSA binnen te tikken, maar kan ook het startsein zijn voor het zoeken naar een nieuwe studie.

Tot nu toe lijkt men meer voor de tweede optie te kiezen. Misschien eens hbo overwegen? Dat lukt zelfs Gelmer nominaal!

Groeten,

Het EC-Spook
Ik ben uit Ermate teleurgesteld schreef op 6 december 2018 om 22:21:
kan echt niet!!! Ik wil mijn zoon terug!!!
Menno uit First dates schreef op 30 november 2018 om 21:00:
Amice,

Laatst bevond ik mij in het televisieprogramma first dates. Nu heb ik vernomen dat één van Uw dispuutsleden mijn protégé is. Graag wil ik de Menno-factor in hem doen opbloeien totdat hij het niveau van “perfectie, niets meer aan doen” heeft bereikt. Ik ontmoet Jonas graag onder het genot van een oestertje, heeft hij dat wel eens gegeten? Zalig!

De rest kan mij de rug op.

Met zalige groet,

Menno
Melbourne uit Canberra schreef op 29 november 2018 om 11:47:
Jo gasten,

Bedankt voor de kamer. Gelukkig past er geen bank in, want ik sidney.

Doei!
Adspirant uit Niet Nijmegen schreef op 12 november 2018 om 19:21:
Jo gasten,

Geef kamer of ik stop.

Groeten,

Adspirant zonder kamer
Géén ruk uit gevoerd schreef op 5 november 2018 om 21:20:
Beste heeren,

Het is No nut November, wie zitten er nog in de race? Ik hoorde dat MJF één van de favorieten zou zijn en GPLM al snel af zou gaan met zijn nieuwe liefde. Het zal wel lastig zijn rond de tentamens, ejaculeren is namelijk erg goed tegen de stress.

ik wens alle rukkers veel sterkte deze maand.

P.S. De grootste zak aan het het eind van de maand wint!
geen ruk uit uigevoerd schreef op 5 november 2018 om 21:18:
Beste heeren,

Het is No nut November, wie zitten er nog in de race? Ik hoorde dat MJF één van de favorieten zou zijn en GPLM al snel af zou gaan met zijn nieuwe liefde. Het zal wel lastig zijn rond de tentamens, ejaculeren is namelijk erg goed tegen de stress.

ik wens alle rukkers veel sterkte deze maand.

P.S. De grootste zak aan het het eind van de maand wint!
De memoires van een student uit Het autistenhok schreef op 29 oktober 2018 om 16:14:
De avond nadert. We schrijven 29 oktober 2018, rond 16:00. Het is ijskoud in het autistenhok. Morgen tentamen, maar de hoop is nog niet vervlogen. Achter me zit een treurig hoopje mens. Het staart wat voor zich uit en doet zich voor als de makelaar van de SSHN. Zijn ingevallen kop doet mij vermoeden dat hij leeft op enkel olijven en een pakje peuken. Aan de overkant zitten een accountingstudent die zijn gloriejaren nog probeert te rekken, een wigger en een Marokkaan. Een vreemd gezelschap in de vrieskou op de maandagmiddag in het autistenhok.

Wordt vervolgd...
Makelaar van SSHN uit Nijmegen schreef op 29 oktober 2018 om 13:16:
Even een update van de appartementen die ik in de verhuur heb staan:

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049366/index.xml

Deze sfeervolle woning ligt erg centraal in de wijk 'Biezen". Deze wijk staat al jaren bekend vanwege haar ultime woongenot. Het complex is onlangs gebouwd. De erg ruime appartementen zijn voorzien van eigen keuken en badkamer. Ook is de internetverbinding zeer vlug. Door de grote kale muren is plek voor een beamer.

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049347/index.xml

Deze woning aan de Vredestraat 3 ligt erg centraal in het centrum. Ook ligt het staion op een steenworp afstand. Ideaal voor studenten die stage lopen in anderen steden. Mocht er geen sprake zijn van een stage, dan stopt lijn 10 praktisch voor de deur.

mijn.sshn.nl/woningaanbod/huur-aanbod/140049368/index.xml

Deze sfeervolle woning is gelegen in een oud klooster. Een zeer ruim appartement met eigen badkamer en keuken!!!. Ook heeft deze woningen een garagebox waar een vrachtwagen in past. Ideaal als u een vrachtwagen heeft.

laterzzzzz,

De makelaar van SSHN
EC Spook uit de onheilspellende zandvlakte van het voormalige TVA schreef op 26 oktober 2018 om 18:03:
WooOOOOoooOooooOOoooooOoooOoooo! Niet langer zal ik mij beperken tot het treiteren van eerstejaars (en zieke faalkneuzen), dit jaar kom ik voor iedereen!!!!! >:)
Lydia uit Joris Ivensplein schreef op 21 oktober 2018 om 15:03:
Heeren,

Eindelijk weet ik wat mij zo een opgeblazen gevoel bezorgt. Het waren niet de liters mannenvocht, het waren niet de liters alcoholische versnaperingen, het waren niet die kilo's snacks en friet; ik was gewoon mijn anticonceptie een paar dagen vergeten. Daarom zijn er een zevental feuten ontstaan. Ik gebruik tijdens de zwangerschap nog wel anticonceptie, vandaar dus die heufden straks, waarvoor mijn excuses.

Groetjes,
Lydia
Menno Janting uit Edgeville schreef op 16 oktober 2018 om 11:19:
Ik daag iedere noobass van dit dispuut uit voor een deathmatch: full tribird incl. d claws/AGS no protect item nor protect prayers.

Komt eruit dan!!!
Absoluut niet uit gelucht schreef op 2 oktober 2018 om 16:20:
Wat een vieze gewoonte is dat zeg, op het dispuutshuis gaan schijten. Ik kom vaak bij verschillende disputen door het land en het valt mij op dat de toiletten bij veel balletjes meestal naar stront ruiken en dat er soms zelfs nog sporen zichtbaar zijn in de pot.

Om te beginnen snap ik niet waarom je ooit op een openbare WC, waar menig ander vadsig persoon met zijn bepuiste grafreet is op gaan zitten om de boel eens flink te bemesten, zou gaan zitten. Dat lijkt me heel erg vies, de gedachte alleen al maakt me misselijk.

Schijten doe je meestal maar een keer per dag, soms een keer per twee dagen, dus het is toch niet zo moeilijk om dat in te plannen? Ik heb nog NOOIT de drang gehad om te schijten in het openbaar, mijn lichaam is er op getrained dat ik alleen de neiging krijg om te schijten als ik thuis-thuis ben. Daarbij is het heel makkelijk om het gewoon in te houden, even je kringspier aanspannen en je hebt er de komende drie uur geen last meer van.

Je strontlucht blijft er echt nog heel lang hangen, dat is toch niet prettig voor de volgende persoon die naar de WC moet? Waarom zou je zoiets uberhaupt doen? Vinden deze figuren dat lekker, die opluchting van het schijten? Hebben zij dan geen last van de gedachte dat er al tal vorige bezoekers zijn geweest die ook die pot hebben ondergescheten? Waarom zou je daar op willen gaan zitten?

Gelukkig kom ik ook weleens bij bedrijven die er gewoon van die urinals hebben hangen, dan heb je niet direct te maken met zo'n volgescheten pot, maar die ontzettende meur trekt meestal door de gehele ruimte heen. Het is gewoon een vieze gewoonte.
L.A.F. Feharry uit Nijmegen schreef op 1 oktober 2018 om 12:14:
Beste leden van dispuut Panacee,

Met het afschaffen van de bestuursbeurzen van Vindicat, omtrent een gevaarlijk drankklimaat binnen de gelederen, doet het mij deugd, als adviseur verantwoordelijk drankgebruik, dat uw genootschap A.M.BAL meegaat met de tijd. U ziet, ik doel hierbij op hun nieuwe vorm van drankgebruik. A.M.BAL heeft ook door dat meer dan 5 bier drinken per avond alleen maar gevaarlijk kan zijn en dat zij drankactiviteiten zijn gestaakt, waarvoor hulde. Rest mij niets meer dan u te zeggen dit voorbeeld over te nemen als rest van het dispuut, zodat er een veilige, nuchterdere omgeving ontstaat, waarin iedereen prettig gedijt.

Met vriendelijke groet,

L.A.F. Feharry
Nijmeegs adviseur verantwoord drankgebruik
Roxanne uit Joris Ivens Plein schreef op 10 september 2018 om 15:17:
Lieve Mannen van Panacee,

Via deze weg wil ik graag mijn onvrede uitten over uw praktijken de laatste weken. Normaliter ben ik een druk bezochte vrouw maar sinds een van uw Heeren in het bezit is gekomen van een pallet met gekleurde lampen weten maar weinig eenzame rukkers mijn holletje te vinden. Ik was in de veronderstelling dat ik in Nijmegen alleenrecht had op het voeren van mijn rode lampje maar sinds U deze ook aan heeft is mijn doos aardig uitgedroogd.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om tijdens mijn kantooruren (vr-zo 20.00 - 00.00) minder vaak uw rode lampjes aan te zetten.
Als beloning zal ik uw twee Heeren die vaste klant zijn volgende keer extra verwennen.

Kusje!
BSA-spook uit De krochten van TvA schreef op 26 augustus 2018 om 23:39:
Nog maar een week en dan mag ik weer...

Woohoohoo!
Paard uit Nijmegen schreef op 17 augustus 2018 om 23:18:
Geef terug teringlijers.
Saïd uit Caïro schreef op 16 augustus 2018 om 19:55:
Waarde Mentorouder,


بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ wil je het zand uit je kutje halen? En dan kom ik uit de woestijn! Belachelijk, vuile معاق!

De ballen
Herr Himmler uit Bergen Belsen schreef op 16 augustus 2018 om 19:13:
Guten Abend Herren von Sehr Collegialen Dispüt Panacee,

Hier auf die Deutsche Autobahn steht ein LKW mit einen Herr von ihnen Disput. Die Herr wie sage das ihr Kroppie heisst, hat ein grose verhaal dat ihr sein bratwurst hat geshared mit 2 frauen. Wir wissen naturlich das LKW fahrer eine grose maut haben aber kunnen sie bestatigen dass diese Herr Propfield eine dreier hat gehad mit 1 lesbische frau und eind schlebba? Und wissen sie miscchien was het telefoonnummer ist fon diese zwei schlebba's?

Und, jetz ich sie toch sprechen willen sie auch sagen dass wir Herr Kampfen schon wieder zwei monaten nicht auf die NSDAP-throwback thursday party haben gesehen. Wir machen ons zorgen, wir hoffen nicht das ihr wieder in ein jude kuche ist gestickt.

Tschuss!!!