Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
213 berichten.
Corporate Sell out uit Arnhem heeft geschreven op 4 februari 2019 om 06:56
Komt die Mensink van jullie nog? Het is inmiddels bijna zeven uur en heb wel zin in een lekkere bak koffie!
Lydia uit Panacea heeft geschreven op 22 januari 2019 om 15:44
Lieve zonen,

U wist reeds langer van mijn snolligheid af. Af en toe een tweeling, een drieling en met uitzondering een vierling heb ik de afgelopen jaren uit mijn kutje lopen persen. Nu ben ik dit jaar zwanger geraakt van een achtling.

Dat was vreselijk. Daarom heb ik snel wat morning after pilletjes gepopt en gelukkig waren het er al snel twee minder. Echter vind ik zas nog steeds vrij veel. Haal ze eruit, goedschiks dan wel kwaadschiks. Anders vreet ik de rest van die strip pillen op. Pas wel op, de vorige keer had dit nogal wat implicaties voor de zwangerschap: zie meneer Lamberts.

Ik voel mij dik, gelukkig alleen in mijn pens en niet in mijn nek zoals die nestor van jullie.

Groeten,
Lydia Panacea
We gaan er flink op achter uit helaas heeft geschreven op 22 januari 2019 om 15:19
Geachte Huisbewoners,

Door de recente plannen van de roverheid, met de VVD voorop, ziet de financiele toekomst er miserabel uit. De loonbelasting omlaag en de energierekening omhoog, wat betekent dit voor het laatste bastion der studentikoosheid O'68?

Ten eerste de loonbelasting. Aangezien U allen laffe herders zijn zonder baan heeft U hier weinig profijt van, behalve die corporate sell out van KPN dan. Vooral young entrepeneurs als Peerlul zullen hard getroffen worden. De wekelijkse kaviaar-champagne borrel in de TKB zal moeten veranderen in een maandelijkse borrel.

Aangezien U Uw hekel voor linkschmensen uit in het zoveel mogelijk gebruiken van stroom door standaard alle lampen aan te laten staan en het opwarmen van de aarde stimuleert door het berijden van een Tomos wordt die energierekening wel een dingetje.

Kort samengevat: U bent de lul. Door deze penibele situatie zal U wat minder stevig in de kroeg staan. Gelukkig kwam U daar toch al nooit. Gelukkig blijft 10 euro aan kruiden gewoon 10 euro.

Groeten uit Den Haag!
Het tentamen uit geschreven heeft geschreven op 22 januari 2019 om 14:09
Geachte Heeren,

De leukste periode van het jaar is weer aangebroken, namelijk de tentamenperiode! Het is dan ook uitermate spijtig dat er Heeren zijn die het nodig vinden om zich uit te schrijven voor een tentamen. Ik zie mijn grote vriend het EC-spook alweer om de hoek kijken wie hij dit jaar mee zal sleuren.

Erg jammer aangezien er op het huis tegenwoordig alleen maar dido's en saaie mensen wonen. Als jullie je tentamens nu gewoon halen dan komt er weer ruimte voor vers vlees en kan ik mij volgend jaar misschien wel vermaken met rechtenvakken. Dat zit er dit jaar niet in heb ik namelijk begrepen.

Met uitgeschreven groeten,


Het tentamen
Lean uit werken die handel heeft geschreven op 22 januari 2019 om 13:38
Geacht dispuut,

Ik heb u als groep nu een aantal keer vanuit mijn ooghoeken mogen aanschouwen in De Waagh en er is mij opgevallen dat wat u doet kan worden enhanced, waardoor u met een stuk meer efficiency disputeert.

Hier volgen een aantal tips:

1. Laten we beginnen met de binnenkomst. De adspiranten hoeven hun jas niet uit te doen om bier te halen. Dit kan achteraf ook. Zo zit u binnen 5 minuten aan het bier en minimized u de time waste.
2. Laat de beste disputeerder in het midden van de kroeg disputeren, zo create je spillovers, waarvan de rest profit experienced.
3. Ad uw bier. Als je drinkt, kun je niet praten. Seems simple, right?

Met vriendelijke groet,

Tante Lean
De b uit is binnen heeft geschreven op 21 januari 2019 om 16:26
Lief dispuut,

Het is officieel. Ik heb jullie (in retrospect wat minder) zeer gewaardeerd lid Guy weten om te toveren tot de grootste hypocriet uit Nijmegen. En U dacht serieus dat deze man principes had? In principe niet dus.

Enfin, maakt U zich geen zorgen, zijn lid wordt nog immer gewaardeerd. Voor alle huisbewoners die zich in de steek gelaten voelen: sorry not sorry.
Heufd uit deuken BV heeft geschreven op 19 januari 2019 om 14:42
Geachte Heeren,

Ik zal mij allereerst even voorstellen: Mijn naam is Hans, Hoofd van Heufd uitdeuken BV. Aangezien ons kantoorpand is gesitueerd tegenover de universiteit, kom ik geregeld langs. Ik neem dan altijd even de tijd om te bekijken wat voor vlees er dit jaar weer in de kuip zit met betrekking tot het boksgala. Tot mijn grote verbazing zag ik iemand die er absoluut niet thuis hoorde. Wat mij dan weer niets verbaasd is dat hij lid is van jullie Clubje. Het leek mij verstandig om jullie wat korting te geven voor een behandeling. voor 25,00 euro kan de heer Passchier na het boksgala een nieuw heufd halen bij ons op kantoor. Alhoewel ik niet verwacht dat het veel soeps gaat worden, wil ik desbetreffende Heer toch veel succes wensen!


Met uitgedeukte groeten,


Hansie HansiePS. die buitenlander en die nestor van jullie mogen ook wel eens langskomen voor een behandeling!
Dagelijkse Frans uit De Esso heeft geschreven op 19 januari 2019 om 14:34
jongens jullie mogen hem weer hebben hoor, ben het na zo lang ook wel weer een keer zat. Daarbij ruimt hij niet op en speelt alleen maar FIFA. Ik duik vanavond maar snel de Fuik in om wat mannenharten te veroveren en een keer met iets anders te stoeien vanavond! grtoetjes xoxo gossip girl.
De playstation van Guy uit Niet in Guy zijn kamer heeft geschreven op 13 januari 2019 om 16:57
S.O.S. Heeren,

Het is inmiddels half januari en ik heb al weken geen idee waar ik überhaupt ben. Ik heb gelukkig snel in kunnen loggen en via de browser jullie site weten te bereiken toen de nieuwe baas even niet keek. Waar ik eerst nog O68 rook door mijn ventilatiegaten, ruik ik nu een of ander wijvenhuis. Bizar. Sinds ik ben verhuisd spelen er wel minder noobs FIFA op me, dat scheelt. Bijkomend probleem is echter dat de Sims overuren draait. Dit kan mijn processorhartje echt niet aan. Heeren, please, red me, dan zal ik zorgen dat jullie nooit meer foutmeldingen krijgen te verduren.
De Fest uit Brakkenstein heeft geschreven op 11 januari 2019 om 20:28
Dag jongens,

Alles goed? Wij merken dat Gijs de laatste tijd maar erg weinig bij ons langs komt voor een heerlijke kapsalon. En dat terwijl hij net zo lekker bezig was! Zonder zijn klandizie hebben we echt een fors gat in onze begroting gekregen. Hopelijk kunnen jullie hem weer motiveren hier lekkere kapsalonnetjes te eten.

Tot ziens, jongens!

De Fest
Ze is uit Gewoond heeft geschreven op 11 januari 2019 om 14:39
Hoi jongens,

Maken jullie je maar geen zorgen, ik ben snel weer terug op het huis! Ik weet dat jullie mij missen, maar ik ben er alweer bijna klaar mee.


Groetjes jullie bwoy
Bad Brody uit zonderlijk weinig hersen cellen heeft geschreven op 11 januari 2019 om 11:11
IK BEN DE OUDSTE DUS IK BEN DE BAAS. EL LOCO
Niffauw uit Huts heeft geschreven op 8 januari 2019 om 16:17
Haha wahed EC-spook
Krijg hutssss
Hutsssss a nifffaauwww
Huts huts huts

Haha latorzzzz
EC-Spook uit Weer terug bij pappie en mammie heeft geschreven op 8 januari 2019 om 11:04
Waarde Heeren Leeden en jongens met de ambitie het te worden,

Dé tentamenweek van het jaar nadert met rasse schreden. Deze legendarische week kan benut worden om praktisch het BSA binnen te tikken, maar kan ook het startsein zijn voor het zoeken naar een nieuwe studie.

Tot nu toe lijkt men meer voor de tweede optie te kiezen. Misschien eens hbo overwegen? Dat lukt zelfs Gelmer nominaal!

Groeten,

Het EC-Spook
Ik ben uit Ermate teleurgesteld heeft geschreven op 6 december 2018 om 22:21
kan echt niet!!! Ik wil mijn zoon terug!!!
Menno uit First dates heeft geschreven op 30 november 2018 om 21:00
Amice,

Laatst bevond ik mij in het televisieprogramma first dates. Nu heb ik vernomen dat één van Uw dispuutsleden mijn protégé is. Graag wil ik de Menno-factor in hem doen opbloeien totdat hij het niveau van “perfectie, niets meer aan doen” heeft bereikt. Ik ontmoet Jonas graag onder het genot van een oestertje, heeft hij dat wel eens gegeten? Zalig!

De rest kan mij de rug op.

Met zalige groet,

Menno
Melbourne uit Canberra heeft geschreven op 29 november 2018 om 11:47
Jo gasten,

Bedankt voor de kamer. Gelukkig past er geen bank in, want ik sidney.

Doei!
Adspirant uit Niet Nijmegen heeft geschreven op 12 november 2018 om 19:21
Jo gasten,

Geef kamer of ik stop.

Groeten,

Adspirant zonder kamer
Géén ruk uit gevoerd heeft geschreven op 5 november 2018 om 21:20
Beste heeren,

Het is No nut November, wie zitten er nog in de race? Ik hoorde dat MJF één van de favorieten zou zijn en GPLM al snel af zou gaan met zijn nieuwe liefde. Het zal wel lastig zijn rond de tentamens, ejaculeren is namelijk erg goed tegen de stress.

ik wens alle rukkers veel sterkte deze maand.

P.S. De grootste zak aan het het eind van de maand wint!
geen ruk uit uigevoerd heeft geschreven op 5 november 2018 om 21:18
Beste heeren,

Het is No nut November, wie zitten er nog in de race? Ik hoorde dat MJF één van de favorieten zou zijn en GPLM al snel af zou gaan met zijn nieuwe liefde. Het zal wel lastig zijn rond de tentamens, ejaculeren is namelijk erg goed tegen de stress.

ik wens alle rukkers veel sterkte deze maand.

P.S. De grootste zak aan het het eind van de maand wint!