Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
208 berichten.
Over en uit ! schreef op 6 mei 2019 om 08:45:
Wat een vervuiling van dit intellectueel erfgoed. Enfin, het zal waarschijnlijk het gebrek aan visueel vermaak zijn dat U er toe zet dergelijke vunzigheden te verspreiden.

Er zijn immers al ruim vijf maanden gepasseerd en het mapje 2019 staat nog steeds vol met grootheden Dries & Django. Wat an sich niet vervelend is, echter is de achterliggende reden dat wel. Ik neem aan dat de verantwoordelijke lieden voor deze wanprestatie uitgesloten worden van de aankomende bestuurswissel, of is het dispuut werkelijk wars van zelfrespect?
wtf uit wtf schreef op 5 mei 2019 om 20:22:
jo,

Zijn de Russische bots die sinds jaar en dag dit forum teisteren zijn ineens botertjegeil geworden?

Mocht dat niet het geval zijn wil ik de schrijver van voorgaand bericht graag verzoeken zich naar een inrichting te verplaatsen voor een gedwongen opnamen
Onbespeelde fl uit van uw P f.t. schreef op 16 april 2019 om 13:02:
Lieve puddingbuksen,

Ik richt me tot u van piemel tot piemel. Ik hang nu al meer dan 18 jaar tussen de benen van uw Praeses f.t. en ik begin me nu toch echt te vervelen. Elke keer m'n yoghurt spuwen in een sok of zakdoek na een manuele sessie voor de pc is echt geen pretje. Vroeger zag ik nog wel eens een mond of hand van een familielid maar sinds ik verhuisd ben uit Sjin zie ik die steeds minder. Ik wil heel graag dat mijn baas mij eindelijk in een nat Nijmeegs grotje duwt. Lieve pikkenbazen zouden jullie estebleef een poging willen doen om ervoor te zorgen dat uw P f.t. z'n cherry popped? Hij wil heel graag Praeses worden maar ik begrijp dat ik daarvoor eerst een ander foefje dan die van mijn familie moet zien.

Kusje,
De P van Meneer de P f.t.
De leegte uit De tentamenweken schreef op 10 april 2019 om 14:49:
Er wordt hier maar weinig geschreven tijdens tentamenweken, wat kan duiden op het presteren van de studentleden van het dispuut. Met dit presteren ontnemen zij het dispuut echter van haar ouderejaars, die over het algemeen inzicht bieden in de dispuutsproblematiek. Ik adviseer u allen dan ook u meer bezig te houden met randzaken, zoals het volkladderen van dit gastenboek en dergelijke frivoliteiten. Alleen op die manier zal het dispuut haar glorie behouden.

B'vo.
Niet uit Gehold schreef op 18 maart 2019 om 17:29:
Hey jongens,

Sinds jaar en dag ben ik een vestjes pur sang. Niets mooier en geiler dan een gladjakker met de hoogste bestuursfunctie die er is. Hun uitstraling, zwoele blik en pretensieuze gedrag zorgt er altijd voor dat mijn flinterdunne tanga net wat meer vocht te verduren krijgt dan bij een of ander knorretje dat al oefent om burger te worden.

Nu weet ik dat bij u in het dispuut een of andere sjaars de allermooiste bestuursfunctie ambieert. Tot mijn verbazing hoorde ik dat deze man totaal geen ervaring heeft omtrent het verwennen van hitsige snolletjes zoals ik.
Aangezien het gebruikelijk is dat een praeses het een en ander al uitgeprobeerd en uitgewoond heeft, verwacht ik niet dat dit joch het praesidiaat aan kan.
Daarom zou ik mij graag willen aanbieden om op te oefenen. Naast gladjakkers hou ik er ook wel van om panda's aan de haak te slaan, vooral als hij op steen lijkt.
Kunt u zorgen dat hij dit leest en mij een berichtje stuurt? Zonder mij wordt hij het toch niet. Mijn gegevens zijn bekend bij uw tegenkandidaat en dhr. Kampen. Bel me!

Kusje,

GvB
Laat die leuke sn uit tjes eens zien schreef op 15 maart 2019 om 16:27:
Het is ondertussen halverwege maart en er is nog steeds geen mapje foto’s 2019... is het dispuut dan eindelijk gezwicht voor de Haagse studiedruk en wordt er niks meer ondernomen? Dat het dispuut tegenwoordig nooit meer gaat zuipen betekent toch niet dat er geen foto’s zijn? Of mag jullie wekelijkse theekransje niet op de site?

Nu er een wachtwoord op de foto’s staat is het lelijke anti-fleur hoofd van Guy ook geen excuus meer..

Wat is het dan wel? Lijkt me sterk dat luiheid de boosdoener is...

Gegroet,
Fotoliefhebber
De Hamer uit UUUUUUUU schreef op 8 maart 2019 om 12:45:
Heeren HELP!,

Ik verblijf nu al twee weken in de "Domstad" en ik begin me stierlijk te vervelen. Hoewel je zou denken dat ik van werken hou begint The Corporate Life me de neus uit te komen. De bewoner van dit stinkhol waar ik ondergebracht ben is 10 uur per dag op "de zaak" om koffie te halen voor z'n bazen. Terwijl hij koffie haalt zit ik hier een beetje uit het raam te staren. Ik verlang zo terug naar de tijd dat die Pharaoh van u mij stevig beet pakte. En als mijn kidnapper dan eindelijk thuis komt en een AH Stoommaaltijd in de magnetron flikkert, gaat hij direct de rift in om te feeden i.p.v. aandacht aan mij te schenken. En tot overmaat van ramp kwam er afgelopen week ook nog een KuBo langs.

Geacht bestuur, verlos mij uit mijn leiden. Ik houd het niet langer uit in uutscheef. Stap op uw vliegend tapijt, trek uw Arabische boetekleed aan en kom me halen!

Met Mokerharde Groeten,

De Hamer
Boeland uit Nijmegen schreef op 6 maart 2019 om 14:38:
Homo's
Sjaak S. uit Amsterdam schreef op 1 maart 2019 om 13:20:
Ik hoop dat Boeland degradeert.
D. Jaggers uit geteld schreef op 27 februari 2019 om 16:50:
Dag jongens!,

Na een lange tijd niks meer van jullie vernomen te hebben, ben ik blij dat ik jullie dit weekend heb gezien in mijn stadje. Ik heb erg leuke verhalen gehoord over de nieuwe achtertuin. Ik kom graag een keer langs. Hebben jullie trouwens nog huisdieren?
Gekke boyki uit Nimma024jwz schreef op 27 februari 2019 om 10:57:
Lieve meneer Steen,

U heeft natuurlijk gelijk. De site verdient wel een update.

Als die anti-fleur hoofden van de nieuwe lichting maar niet op de ledenpagina komen. We willen volgend jaar weer kans op vijf leden, toch?

Verder, in navolging van mijn vorige schrijver, wil ik U verzoeken om de foto van die Mexicaan zonder auto te verwijderen. Liever zie ik een foto van steen op mijn beeldscherm. Enfin, U begrijpt het wel.

Groetjes vanaf de campus,
Gekkeboyki
Steen uit UUUUU schreef op 22 februari 2019 om 14:24:
Geachte Heeren,

Loopt Carles Puyol nog steeds bij jullie rond? Moet dhr. Stassen nog steeds een schamele 20 cm haar verliezen?

Hou de website up to date, of jullie krijgen volgend jaar onder het nieuwe bewind stokslagen!

Met vriendelijke groet,
Hardste ondergewaardeerde rapper sinds ever
M. uit Met de pret! schreef op 18 februari 2019 om 23:10:
Het is klaar geweest jongens! Mijn lieve K. wordt ongeveer 5 keer per week naar het huis gelokt onder valse voorwendselen. Even een potje kolonisten van Catan? Hoe verklaart dat dan dat zijn hoofd er elke keer bij thuiskomst uitziet alsof hij een veldslag heeft verloren van een marihuanaboer?
Dit is toch echt de laatste keer geweest! Hij moet nog wel presteren namelijk!

Liefs,
M.
Wij zijn uit gezocht schreef op 15 februari 2019 om 19:53:
Asku,

Bij deze eindigt de zoektocht naar de assies. Met de verhuizingen onlangs is het nóg moeilijker ze te vinden. Yeah yeah.

Biiiiitch ik voel me Willy-Alex
Helemaal uit gehold schreef op 14 februari 2019 om 15:21:
Lieve jongens,

Zouden jullie mij kunnen wijzen naar die smalle krullenkop van jullie dispuut?
Mijn vader hoorde namelijk over het incident van gisterenavond en wil hij graag kwijt dat onder geen beding bonuspunten gescoord kunnen worden. "Een goed cijfer van mijn dochter komt alleen op je 'lijstje' te staan, maar telt niet mee voor de studie", aldus mijn vader.
Hoewel ik een hitsig snolletje van 23 jaar ben en niks met kindertjes van 18 jaar te maken wil hebben, zou ik het wel leuk vinden als ik die smalle krullenbol me toch eens flink te grazen neemt.
Zouden jullie kunnen doorgeven dat het vriendenvet bijna op is? Fijn, alvast bedankt voor het doorgeven!

xoxo de dochter van
Corporate Sell out uit Arnhem schreef op 4 februari 2019 om 06:56:
Komt die Mensink van jullie nog? Het is inmiddels bijna zeven uur en heb wel zin in een lekkere bak koffie!
Lydia uit Panacea schreef op 22 januari 2019 om 15:44:
Lieve zonen,

U wist reeds langer van mijn snolligheid af. Af en toe een tweeling, een drieling en met uitzondering een vierling heb ik de afgelopen jaren uit mijn kutje lopen persen. Nu ben ik dit jaar zwanger geraakt van een achtling.

Dat was vreselijk. Daarom heb ik snel wat morning after pilletjes gepopt en gelukkig waren het er al snel twee minder. Echter vind ik zas nog steeds vrij veel. Haal ze eruit, goedschiks dan wel kwaadschiks. Anders vreet ik de rest van die strip pillen op. Pas wel op, de vorige keer had dit nogal wat implicaties voor de zwangerschap: zie meneer Lamberts.

Ik voel mij dik, gelukkig alleen in mijn pens en niet in mijn nek zoals die nestor van jullie.

Groeten,
Lydia Panacea
We gaan er flink op achter uit helaas schreef op 22 januari 2019 om 15:19:
Geachte Huisbewoners,

Door de recente plannen van de roverheid, met de VVD voorop, ziet de financiele toekomst er miserabel uit. De loonbelasting omlaag en de energierekening omhoog, wat betekent dit voor het laatste bastion der studentikoosheid O'68?

Ten eerste de loonbelasting. Aangezien U allen laffe herders zijn zonder baan heeft U hier weinig profijt van, behalve die corporate sell out van KPN dan. Vooral young entrepeneurs als Peerlul zullen hard getroffen worden. De wekelijkse kaviaar-champagne borrel in de TKB zal moeten veranderen in een maandelijkse borrel.

Aangezien U Uw hekel voor linkschmensen uit in het zoveel mogelijk gebruiken van stroom door standaard alle lampen aan te laten staan en het opwarmen van de aarde stimuleert door het berijden van een Tomos wordt die energierekening wel een dingetje.

Kort samengevat: U bent de lul. Door deze penibele situatie zal U wat minder stevig in de kroeg staan. Gelukkig kwam U daar toch al nooit. Gelukkig blijft 10 euro aan kruiden gewoon 10 euro.

Groeten uit Den Haag!
Het tentamen uit geschreven schreef op 22 januari 2019 om 14:09:
Geachte Heeren,

De leukste periode van het jaar is weer aangebroken, namelijk de tentamenperiode! Het is dan ook uitermate spijtig dat er Heeren zijn die het nodig vinden om zich uit te schrijven voor een tentamen. Ik zie mijn grote vriend het EC-spook alweer om de hoek kijken wie hij dit jaar mee zal sleuren.

Erg jammer aangezien er op het huis tegenwoordig alleen maar dido's en saaie mensen wonen. Als jullie je tentamens nu gewoon halen dan komt er weer ruimte voor vers vlees en kan ik mij volgend jaar misschien wel vermaken met rechtenvakken. Dat zit er dit jaar niet in heb ik namelijk begrepen.

Met uitgeschreven groeten,


Het tentamen
Lean uit werken die handel schreef op 22 januari 2019 om 13:38:
Geacht dispuut,

Ik heb u als groep nu een aantal keer vanuit mijn ooghoeken mogen aanschouwen in De Waagh en er is mij opgevallen dat wat u doet kan worden enhanced, waardoor u met een stuk meer efficiency disputeert.

Hier volgen een aantal tips:

1. Laten we beginnen met de binnenkomst. De adspiranten hoeven hun jas niet uit te doen om bier te halen. Dit kan achteraf ook. Zo zit u binnen 5 minuten aan het bier en minimized u de time waste.
2. Laat de beste disputeerder in het midden van de kroeg disputeren, zo create je spillovers, waarvan de rest profit experienced.
3. Ad uw bier. Als je drinkt, kun je niet praten. Seems simple, right?

Met vriendelijke groet,

Tante Lean