Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
213 berichten.
Speeltuin de Bruyne Boomstam uit Eindhoven heeft geschreven op 31 mei 2019 om 11:56
Geacht dispuut,

Graag wil ik namens de vrijwilligersvereniging van Speeltuin de Bruyne Boomstam mijn ongenoegen uitten over wat er gisterenavond heeft voorgevallen. Ik kan mijzelf zeer goed voorstellen dat u na een middag lang bier nuttigen op een hockeyveld als kakkers gaat gedragen. Maar hoe haalt u het in uw hoofd om na afloop een bruin cadeautje achter te laten in onze speeltuin? Wij zouden het zeer op prijs stellen als de betreffende gulle gever zijn cadeautje weer op komt halen. Want als er iemand nog lang niet jarig is, dan is hij dat wel.

Met vriendelijke groet,

Jerrel Poepon
Vrijwilligersvereniging Speeltuin de Bruyne Boomstam
Bezoekje uit Gesticht heeft geschreven op 29 mei 2019 om 09:15
Hallo jungs,

Dat het gemiddeld dispuutslid onzin verkoopt als warme broodjes is mij niet vreemd. Echter uit wiens brein onderstaande klets is ontsproten moet zich snel bij mij melden.

Gegroet,
Gesticht
H.H. Günther uit Malmö heeft geschreven op 28 mei 2019 om 23:20
SALON - A HAIKU

Meandering thoughts
A famous, big salon rent
after the dgaam

tecken,
H.H. Günther
een uit zichtloos bestaan heeft geschreven op 28 mei 2019 om 23:12
Die slapeloze nacht
before roodgele twijfel drinkt
out of lydia

tekent,
Haiku Hulk
Welke onverlaat heeft dit besl uit genomen heeft geschreven op 13 mei 2019 om 17:10
Heeren,

Dat de club door een diepe curve van laagconjunctuur gaat is sinds het aftreden van bestuur Kropfeld reeds duidelijk.

Dit hoeft echter niet door te slaan. Ik neem zojuist waar dat de prachtige foto's van Django vervangen zijn door foto's van lelijke gasten met wat schlebba's. Al zou ik ze wel doen. Poh.

Dit kan niet de bedoeling zijn. Gelukkig komt Kropfeld 2 eraan om gemaakte fouten te herstellen. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald zullen we maar zeggen.

Stem Kropfeld 2! (En niet die salon crimineel, vrouwen niet de hun verlangde bevrediging geven is immers strafbaar)
Over en uit ! heeft geschreven op 6 mei 2019 om 08:45
Wat een vervuiling van dit intellectueel erfgoed. Enfin, het zal waarschijnlijk het gebrek aan visueel vermaak zijn dat U er toe zet dergelijke vunzigheden te verspreiden.

Er zijn immers al ruim vijf maanden gepasseerd en het mapje 2019 staat nog steeds vol met grootheden Dries & Django. Wat an sich niet vervelend is, echter is de achterliggende reden dat wel. Ik neem aan dat de verantwoordelijke lieden voor deze wanprestatie uitgesloten worden van de aankomende bestuurswissel, of is het dispuut werkelijk wars van zelfrespect?
wtf uit wtf heeft geschreven op 5 mei 2019 om 20:22
jo,

Zijn de Russische bots die sinds jaar en dag dit forum teisteren zijn ineens botertjegeil geworden?

Mocht dat niet het geval zijn wil ik de schrijver van voorgaand bericht graag verzoeken zich naar een inrichting te verplaatsen voor een gedwongen opnamen
Onbespeelde fl uit van uw P f.t. heeft geschreven op 16 april 2019 om 13:02
Lieve puddingbuksen,

Ik richt me tot u van piemel tot piemel. Ik hang nu al meer dan 18 jaar tussen de benen van uw Praeses f.t. en ik begin me nu toch echt te vervelen. Elke keer m'n yoghurt spuwen in een sok of zakdoek na een manuele sessie voor de pc is echt geen pretje. Vroeger zag ik nog wel eens een mond of hand van een familielid maar sinds ik verhuisd ben uit Sjin zie ik die steeds minder. Ik wil heel graag dat mijn baas mij eindelijk in een nat Nijmeegs grotje duwt. Lieve pikkenbazen zouden jullie estebleef een poging willen doen om ervoor te zorgen dat uw P f.t. z'n cherry popped? Hij wil heel graag Praeses worden maar ik begrijp dat ik daarvoor eerst een ander foefje dan die van mijn familie moet zien.

Kusje,
De P van Meneer de P f.t.
De leegte uit De tentamenweken heeft geschreven op 10 april 2019 om 14:49
Er wordt hier maar weinig geschreven tijdens tentamenweken, wat kan duiden op het presteren van de studentleden van het dispuut. Met dit presteren ontnemen zij het dispuut echter van haar ouderejaars, die over het algemeen inzicht bieden in de dispuutsproblematiek. Ik adviseer u allen dan ook u meer bezig te houden met randzaken, zoals het volkladderen van dit gastenboek en dergelijke frivoliteiten. Alleen op die manier zal het dispuut haar glorie behouden.

B'vo.
Niet uit Gehold heeft geschreven op 18 maart 2019 om 17:29
Hey jongens,

Sinds jaar en dag ben ik een vestjes pur sang. Niets mooier en geiler dan een gladjakker met de hoogste bestuursfunctie die er is. Hun uitstraling, zwoele blik en pretensieuze gedrag zorgt er altijd voor dat mijn flinterdunne tanga net wat meer vocht te verduren krijgt dan bij een of ander knorretje dat al oefent om burger te worden.

Nu weet ik dat bij u in het dispuut een of andere sjaars de allermooiste bestuursfunctie ambieert. Tot mijn verbazing hoorde ik dat deze man totaal geen ervaring heeft omtrent het verwennen van hitsige snolletjes zoals ik.
Aangezien het gebruikelijk is dat een praeses het een en ander al uitgeprobeerd en uitgewoond heeft, verwacht ik niet dat dit joch het praesidiaat aan kan.
Daarom zou ik mij graag willen aanbieden om op te oefenen. Naast gladjakkers hou ik er ook wel van om panda's aan de haak te slaan, vooral als hij op steen lijkt.
Kunt u zorgen dat hij dit leest en mij een berichtje stuurt? Zonder mij wordt hij het toch niet. Mijn gegevens zijn bekend bij uw tegenkandidaat en dhr. Kampen. Bel me!

Kusje,

GvB
Laat die leuke sn uit tjes eens zien heeft geschreven op 15 maart 2019 om 16:27
Het is ondertussen halverwege maart en er is nog steeds geen mapje foto’s 2019... is het dispuut dan eindelijk gezwicht voor de Haagse studiedruk en wordt er niks meer ondernomen? Dat het dispuut tegenwoordig nooit meer gaat zuipen betekent toch niet dat er geen foto’s zijn? Of mag jullie wekelijkse theekransje niet op de site?

Nu er een wachtwoord op de foto’s staat is het lelijke anti-fleur hoofd van Guy ook geen excuus meer..

Wat is het dan wel? Lijkt me sterk dat luiheid de boosdoener is...

Gegroet,
Fotoliefhebber
De Hamer uit UUUUUUUU heeft geschreven op 8 maart 2019 om 12:45
Heeren HELP!,

Ik verblijf nu al twee weken in de "Domstad" en ik begin me stierlijk te vervelen. Hoewel je zou denken dat ik van werken hou begint The Corporate Life me de neus uit te komen. De bewoner van dit stinkhol waar ik ondergebracht ben is 10 uur per dag op "de zaak" om koffie te halen voor z'n bazen. Terwijl hij koffie haalt zit ik hier een beetje uit het raam te staren. Ik verlang zo terug naar de tijd dat die Pharaoh van u mij stevig beet pakte. En als mijn kidnapper dan eindelijk thuis komt en een AH Stoommaaltijd in de magnetron flikkert, gaat hij direct de rift in om te feeden i.p.v. aandacht aan mij te schenken. En tot overmaat van ramp kwam er afgelopen week ook nog een KuBo langs.

Geacht bestuur, verlos mij uit mijn leiden. Ik houd het niet langer uit in uutscheef. Stap op uw vliegend tapijt, trek uw Arabische boetekleed aan en kom me halen!

Met Mokerharde Groeten,

De Hamer
Boeland uit Nijmegen heeft geschreven op 6 maart 2019 om 14:38
Homo's
Sjaak S. uit Amsterdam heeft geschreven op 1 maart 2019 om 13:20
Ik hoop dat Boeland degradeert.
D. Jaggers uit geteld heeft geschreven op 27 februari 2019 om 16:50
Dag jongens!,

Na een lange tijd niks meer van jullie vernomen te hebben, ben ik blij dat ik jullie dit weekend heb gezien in mijn stadje. Ik heb erg leuke verhalen gehoord over de nieuwe achtertuin. Ik kom graag een keer langs. Hebben jullie trouwens nog huisdieren?
Gekke boyki uit Nimma024jwz heeft geschreven op 27 februari 2019 om 10:57
Lieve meneer Steen,

U heeft natuurlijk gelijk. De site verdient wel een update.

Als die anti-fleur hoofden van de nieuwe lichting maar niet op de ledenpagina komen. We willen volgend jaar weer kans op vijf leden, toch?

Verder, in navolging van mijn vorige schrijver, wil ik U verzoeken om de foto van die Mexicaan zonder auto te verwijderen. Liever zie ik een foto van steen op mijn beeldscherm. Enfin, U begrijpt het wel.

Groetjes vanaf de campus,
Gekkeboyki
Steen uit UUUUU heeft geschreven op 22 februari 2019 om 14:24
Geachte Heeren,

Loopt Carles Puyol nog steeds bij jullie rond? Moet dhr. Stassen nog steeds een schamele 20 cm haar verliezen?

Hou de website up to date, of jullie krijgen volgend jaar onder het nieuwe bewind stokslagen!

Met vriendelijke groet,
Hardste ondergewaardeerde rapper sinds ever
M. uit Met de pret! heeft geschreven op 18 februari 2019 om 23:10
Het is klaar geweest jongens! Mijn lieve K. wordt ongeveer 5 keer per week naar het huis gelokt onder valse voorwendselen. Even een potje kolonisten van Catan? Hoe verklaart dat dan dat zijn hoofd er elke keer bij thuiskomst uitziet alsof hij een veldslag heeft verloren van een marihuanaboer?
Dit is toch echt de laatste keer geweest! Hij moet nog wel presteren namelijk!

Liefs,
M.
Wij zijn uit gezocht heeft geschreven op 15 februari 2019 om 19:53
Asku,

Bij deze eindigt de zoektocht naar de assies. Met de verhuizingen onlangs is het nóg moeilijker ze te vinden. Yeah yeah.

Biiiiitch ik voel me Willy-Alex
Helemaal uit gehold heeft geschreven op 14 februari 2019 om 15:21
Lieve jongens,

Zouden jullie mij kunnen wijzen naar die smalle krullenkop van jullie dispuut?
Mijn vader hoorde namelijk over het incident van gisterenavond en wil hij graag kwijt dat onder geen beding bonuspunten gescoord kunnen worden. "Een goed cijfer van mijn dochter komt alleen op je 'lijstje' te staan, maar telt niet mee voor de studie", aldus mijn vader.
Hoewel ik een hitsig snolletje van 23 jaar ben en niks met kindertjes van 18 jaar te maken wil hebben, zou ik het wel leuk vinden als ik die smalle krullenbol me toch eens flink te grazen neemt.
Zouden jullie kunnen doorgeven dat het vriendenvet bijna op is? Fijn, alvast bedankt voor het doorgeven!

xoxo de dochter van