Gastenboek

Welkom in het gastenboek van C.D. Panacee

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
103 entries.
ICT-cie from Het internet wrote on 21 April 2018 at 20:00:
Beste 'Ik ben op dit gastenboek nu wel',

Gezien je in je eerste zin al een d/t-fout maakt en je het streepje bij ICT-commissie vergeet, zal het heus wel terecht zijn dat wij je posts hebben verwijderd.
Ik ben op dit gastenboek nu wel from gekeken wrote on 21 April 2018 at 15:51:
Wanneer tweemaal je posts verwijdert worden omdat de ICT commissie niet goed kijkt wat spam is en wat niet... hebben jullie er weer hbo'ers ingezet?
ICT-CIE from Paradise wrote on 10 April 2018 at 00:25:
Holaaa,

Wij zijn op vakantie señor Huf.

Adiós!
Jordy from Nijmegen wrote on 5 April 2018 at 17:53:
Hey,

Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding economie en ik ben toe aan een dispuut in mijn leven. Ik heb de afgelopen tijd zo mijn onderzoek gedaan en kwam al snel via facebook bij jullie terecht. Wat jullie doen lijkt me erg leuk en daarom zou ik een keer langs willen komen. Ik belde vorige week naar jullie telefoonnummer, alleen nam niemand op. Daarom ben ik afgelopen week bij jullie kroeg (Europaleis) geweest, maar ook daar was niemand te bekennen. Ik kon ook weinig recente foto's meer vinden uit dit jaar. Maar goed, dat zal wel door jullie incapabele ICT-cie komen. Daarom vraag ik me af of jullie nog wel bestaan. Zo ja, dan zou ik alsnog een keer langs willen komen.

Met vriendelijke groet,

Jordy
Scriptiebegeleider from geput wrote on 4 April 2018 at 18:30:
Geacht dispuut,

Na twee jaar lang scriptiebegeleider te zijn geweest van jullie aankomende nestor, begin ik het disputenwereldje in Nijmegen steeds beter te leren begrijpen. M. Gensink heeft mij er ontzettend veel over verteld, vooral omdat er weinig te praten viel over zijn scriptie. Het lijkt mij voor u Heeren erg frustrerend, zo'n incapabel lid als Mijs. Hij schijnt niet te kunnen zuipen en zijn bed droog houden vind hij ook erg lastig, daarnaast heeft hij ook nog eens twee jaar nodig voor een simpele bachelorthesis. Als dat maar goed gaat!

Ik hoop dat jullie hem met zijn allen een beetje in bedwang kunnen houden, zodat er dadelijk ook voor een speciaal gevalletje als Mijs een bachelordiploma klaar ligt...

Gegroet,


Gefrustreerde scriptiebegeleider
Amy from Maastricht wrote on 4 April 2018 at 18:07:
Gaat het goed daar? Ik lees hier dingen over Guy die mij doen gruwelen. Ik geloof echt niet dat hij "skullfuckt". Guy heeft namelijk geen negrofiele trekjes. Het zou ook kunnen dat er bedoeld wordt dat hij mijn hoofd vastpakt en gebruikt als hardhandig te gebruiken neukgat. Dan zou het best kunnen. Hij doet dat alleen maar als ik ongesteld ben, dus het valt best wel mee!
Skullfuckboy Gordon Blue from iedere stadje een ander pijpwijfje wrote on 4 April 2018 at 17:49:
Waarde Heeren leden,

Na een hele poos mijn gains en vrouwen te hebben gedaan op de zolder van het huis kan ik nu eindelijk naar een plek dichterbij de voordeur. Hierdoor kan ik alle lelijke mokkels die ik met mijn gehaktstaaf bewerk weer in stilte laten vertrekken.

Echter ontbreekt mij het woonkamergevoel nog een beetje. Ken je dat? Dat is wanneer je meubels scheef neerzet zodat je er omheen moet lopen, dat is nou het woonkamergevoel. O ja, er moet ook nog een hond komen en een badkuip. Dat neukt wel even net wat lekkerder.

Ik duik de scape weer in, latorzzzzz!
De buurman from Oranjestaete wrote on 4 April 2018 at 17:02:
Beste jongens,

Ik zie dat mijn mannetjes gewaardeerd worden bij jullie. Ik opper bij dezen dan ook om voor elke commissie een knecht aan te stellen uit het zonnige Polen. Te beginnen met de Reiscie-sługa (Reiscie-knecht). Hij zal voor een dubbeltje en gompie een reisje organiseren naar het mooie Skawina, dat in de achtertuin van Krakau ligt. Jullie ontmoeten daar zijn hele familie en jullie mogen genieten van oud-Poolse gebruiken en gerechten, zoals pączek en bigos. Men kan zich er voor een paar złoty helemaal naar de filistijnen zuipen en voor nog een paar złoty meer naar bed gaan met de tante van mijn sługa. Ik hoor graag van jullie of iedereen er mee akkoord gaat. Dat moet snel gebeuren, want morgen staat hij al op de stoep om jullie mee te nemen.

De ballen en veel reisplezier!
Mr. Polska from Warschauw wrote on 4 April 2018 at 15:45:
Beste Heeren,

Waar vele van mijn land genoten het gasten boek onder kliederen, zal ik mij niet tot niveau verlagen. Ik ben namelijk al twee dagen in de achtertuin met plamuurmessen aan het zwaaien. Ik heb de opdracht gekregen om een muur te metselen. Echter zou ik achtertuin graag in haar volle glorie willen zien. Mij lijkt het daarom een goed idee om er meteen een terras in te leggen. Mijn broer is tegelzetter, die kan dat wel. Ook zouden jullie een overkapping in de achtertuin moeten plaatsen. Helaas heb ik daar geen mannetje voor. Maar ik vertrouw erop dat Maurits nog wel wat beunhazen uit Waalwijk kent.

Oh heeren, omdat het woensdag is, heb ik meteen maar even de week door midden gezaagd!

Nastrovja!
J. Buying from de spelonken van Arnhem wrote on 3 April 2018 at 11:51:
Heeren,

Het is met grote vreugde waarmee ik deel dat nu ook de straat van Makassar, alsook de kolonie van Nieuw-Holland gealloceerd op het zonnige Australië zijn gegrepen in naam van Stadhouder Henk Terzijbeeke XI zijne Majesteit.

Eveneens boeken de troepen zij aan zij met onze bondgenoten de Spanjaarden in Midden-Amerika vele overwinningen tegen de Azteekse inboorlingen.

Met Imperiale groet, uw commandeur der Neerlandsche strijdkrachten,

'Vonas Buying
nnirE from Niet O'68 wrote on 28 March 2018 at 14:46:
Ben zóóóó blij dat mijn kleine slurf eindelijk weg gaat van dat smerige hol aan de Oranjesingel! We moeten alleen het behang nog uitkiezen en morgen gaan we naar de IKEA! Dolle pret! Nu is het ook eindelijk klaar met dat suffe gegame en kan hij eindelijk zijn volle aandacht vestigen op de vrouw des huizes!

Dit wordt suuuuper!
Luie ICT-cie from O'68 wrote on 28 March 2018 at 14:42:
Wij vinden het onnodig om de captcha van het gastenboek moeilijker te maken voor bots. U zoekt het daarom maar lekker zelf uit!

De ballen!
ICSPÄT-CIE
Hugo van Peer from Nijmegen wrote on 21 March 2018 at 15:34:
Ik vind het een schande dat mijn naam de afgelopen weken continu gebruikt wordt in slechte zin. Er worden allerlei grapjes verzonnen en met die grapjes toont men aan dat men mij niet serieus neemt. Dit is niet toelaatbaar en ik zal dan ook actie ondernemen. Ik ben nog in beraad
over de vorm die deze actie zal aannemen. Mijn vraag aan u is dan ook: wanneer noemt u mij eens bij mijn echte naam?

Hugo Frustreerlul
Saïd from Caïro wrote on 21 March 2018 at 15:26:
Kut sjaars; royeren.

Liegen in de vergadering niet spannend genoeg jongens? Als klap op de vuurpijl ook nog eens ff het gastenboek onderkliederen. Dit is nog erger dan die Russische spam man man man....en wie mag deze troep weer opruimen? Ja hoor de ICT-cie! ECHT BEDANKT
Peter (dus niet Milan en Jonas) from Nijmegen (dus niet Schin op Geul en niet Arnhem) wrote on 21 March 2018 at 15:22:
Heeren,

Ik wil hierbij mijn goedkeuring uiten voor uw inzicht in het behouden van de jongstejaars. Het blijk van vertrouwen dat ik heb geuit in de vorm van een aanprijzing kwam uiteraard van mijzelf, niet van de jongeheeren Milan en Jonas. Het doet mij dan ook deugd dat U de Heeren behouden hebt voor ons dispuut. Ik verwacht dan ook van U dat ze beide een prominente bestuursfunctie innemen dit collegejaar. Zij zullen in die vorm het beste tot hun recht kunnen komen en de kar kunnen trekken voor het dispuut.

Nogmaals, dit relaas is geschreven door mij, Peter. Milan en Jonas hebben hier niets, maar dan ook níets mee te maken.

Ik zie U graag weer op de huisbarbecue,

MCG,

Peter (niet Milan of Jonas)
Habéjonas from Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen wrote on 21 March 2018 at 13:44:
Heeren,

Tot mijn spijt moet ik U mededelen dat mijn alomvattende vocabulaire helaas niet correleert met mijn behaalde studieprestaties.

Wat blijkt nou? Mijn passie voor Europa Universalis overstijgt elke vorm van verantwoordelijkheid die de mens bekend is. Uiteindelijk ben ik zelf dan ook tot de conclusie gekomen dat mijn nestje zich niet bevind in de prominente collegebanken van de Uni.

Wow wacht eens even, ik betrap mijzelf op een taal- én denkfout. Collegebanken heb je natuurlijk louter aan de uni, excuus Heeren.

Hopende u voldoende te hebben enthousiasmeerd met mijn nieuwe levenswijze, tekent, met Collegiale (EINDELIJK!!!),

H. Buying
P Spook from UB wrote on 21 March 2018 at 13:24:
WooOoooOooooOooooOooo ~~~~~~~~ WoooOOOoooOoooooOOOOooo~~~~

Ha! Ik ben geëvolueerd!! Jullie dachten dat een BSA voldoende was? Succes met de P! Hahaaa! Hahaha!!
BSA spookje from Elif Lounge wrote on 21 March 2018 at 13:14:
Ik kom jullie halen !!!
Sjeng from Meestrich wrote on 21 March 2018 at 13:12:
Godverdomme eindelijk eens een mooi wijffie in het vizier pretendeert ze exclusief te zijn met een of andere poser uit Nijmegen

Op een dag zal Ym(c)a's hart van mij zijn...op een dag...
Milanbert from gefeut wrote on 13 March 2018 at 23:24:
Voor de veiligheid!